7 Csoda Párbaj

Ár (tartalmazza az áfát):
124,00 Lei
Telefonos Rendelés: 0371.104.464
 • Ingyenes kiszállítás
 • Livrare Rapida!
Specifikációk:
Életkor:
10+
Játékidő:
30 perc
Játékosok száma:
2
Nyelvismeret:
Enyhén nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU
Leírás

A 7 csoda párbaj a 2011-es év játéka (Spiel des Jahres) nyertes 7 csoda egy kifejezetten két játékos számára kiélezett változata, amelynek neve elmond mindent. Két ókori civilizáció néz egymással farkasszemet, hogy összemérjék tudásukat és erejüket.A játékosoknak nem csak a saját civilizációjuk fejlődését kell szem előtt tartaniuk, de az ellenfelét is annak érdekében, hogy megtalálhassák annak gyenge pontjait. A játékosok különböző ókori csodákat is megépíthetnek, amelyek különleges képességekkel látják el megépítőiket. A játék három korszakon keresztül zajlik, amelyek során különböző fontos összetevőit szerezhetjük meg a civilizációnknak, természetesen a másik játékos orra elől. Ez egy vérbeli stratégiai adok kapok társas, amelyben minden lépésünknek komoly következményei lehetnek. Ettől eltekintve viszont a 7 csoda párbaj roppant egyszerű szabályokkal rendelkezik.


A játékot vagyis a párbajt három módon lehet megnyerni, katonai fölénnyel, nagyobb tudományos háttér kiépítésével és végül, ha a korábbi kettő nem hozott döntést, akkor győzelmi pontokkal. Nem elég viszont csak egyikre fókuszálni, mert amennyiben a katonai vagy a tudományos fölény átlépett egy adott határt az egyik játékos azonnal győzedelmeskedik, szóval az ellenfeleknek folyamatosan gyengíteniük kell egymást annak érdekében, hogy ne valljanak rövid időn belül kudarcot.


2015 - Az év legjobb kártyajátéka - díj nyertese
2015 - Az év legjobb kétszemélyes játéka - díj nyertese
BoardGameGeek Részletek
Szerző
Antoine Bauza
Kiadás éve
2015
Játékosok száma
2 - 2
Díjak
2015 Golden Geek Best 2-Player Board Game Nominee, 2015 Golden Geek Best 2-Player Board Game Winner, 2015 Golden Geek Best Card Game Nominee, 2015 Golden Geek Best Card Game Winner, 2015 Golden Geek Best Strategy Board Game Nominee, 2015 Golden Geek Board Game of the Year Nominee, 2015 Jocul Anului în România Beginners Finalist, 2015 Meeples' Choice Nominee, 2015 Swiss Gamers Award Winner, 2015 Tric Trac d'Or Winner, 2015 Tric Trac Nominee, 2016 As d'Or - Jeu de l'Année Expert Nominee, 2016 International Gamers Award - General Strategy: Two-players Nominee, 2016 International Gamers Award - General Strategy: Two-players Winner, 2016 Kennerspiel des Jahres Recommended
Kategória
Ancient, Card Game, City Building, Civilization
BGG helyezés
9
Link BGG
Vélemények
 • 7 csoda Párbaj
  kötelező darab mindenkinek!
  Pocak (2017. szeptember 8.)
 • 7 csoda Párbaj
  Hasonlóan szuper játék, mint a "nagy testvére"! Érdekes mechanika szerint jutunk a kártyákhoz, ötletes győzelmi lehetőségekkel, egyik ilyen a katonai, a fejlesztési győzelem, valamint a klasszikus pont gyűjtögetős változat. Számomra nagyon jó élmény volt és pozitív meglepetést tudott szerezni a játék, még úgy is, hogy ismerem, szeretem a 7 csoda alapjátékot. Gyors, dinamikus, enyhén kompetitív, szép grafikájú játék, melegen ajánlom, ha nem gyűltök össze többen, ahhoz, hogy a nagy 7 csodát játszátok :)
  Szász Szabolcs (2017. január 4.)
Írj hozzászólást

A termék sikeresen hozzáadva a kívánságlistához. Kattintson ide a kívánságlista megtekintéséhez.

A termék sikeresen a kosárba téve.