A Mars Terraformálása

Ár (tartalmazza az áfát):
198,00 Lei
Telefonos Rendelés: 0371.104.464
  • Ingyenes kiszállítás
  • Livrare Rapida!
Specifikációk:
Életkor:
12+
Játékidő:
90 perc
Játékosok száma:
1-5
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU
Leírás

A Mars Terraformálás egy világhírű, kompetitív, erőforrás menedzselő stratégiai társasjáték, melyben különféle profillal rendelkező vállalatok versengenek egymással.


A Mars meghódítása óriási eredmény, de az igazi kihívás csak most kezdödik: hogyan teszed lakhatóvá a vörös bolygót ?! A Földet unokáinktol kaptuk kölcsön. A Kék bolygó túlnépesedése, szennyezettsége, a nyersanyag készlete elapadása miatt egy új planétéra van szükségünk, melynek meghódítása az emberiség eddigi legnagyobb kihívása és egyben utolsó lehetősége.


A cél közös: megnövelni az átlaghőmérsékletet, oxigénnel feltölteni az atmoszférát, óceánokkal borítani  a bolygófelszínt és közben a lehető legnagyobb profitra szert tenni.


A küldetés: tedd lakhatóvá!


Vágj bele a projektbe, índitsd be a termelést, gazdálkodj az erőforrásokkal, hozz letre városokat, érd el a kitűzött mérföldköveket, zsebeld be a díjakat, mikozben nyerességet termelsz ! A te vállalatod fogja megteremteni az emberiség új korszakának lehetőségét? 

Vélemények
  • Egyik legjobb jatek az idei nyaron amit jatszom
    Eddig korulbelul 4-5x jatszottam 3 vagy 5 fos csoportokban, nagyon elvezetes jatek, nem nehezek a szabalyok de eleg komplexek hogy mindig maskepp lehessen gyozni, nem egy haborus jatek hiszen minden ceg ugyanazon dolgozik a Mars terraformalasan de azert lehet lassitani a vetelytarsakat. Nagyon jo egy jatekestre mert 2 ora alatt le lehet jatszani, nem tul hosszu a jatekido.
    Andras (2017. július 7.)
Írj hozzászólást

A termék sikeresen hozzáadva a kívánságlistához. Kattintson ide a kívánságlista megtekintéséhez.

A termék sikeresen a kosárba téve.