Adrenaline

Ár (tartalmazza az áfát):
209,00 Lei
Telefonos Rendelés: 0371.104.464
  • Ingyenes kiszállítás
  • Livrare Rapida!
Specifikációk:
Életkor:
12+
Játékidő:
60 perc
Játékosok száma:
3-5
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
EN
Leírás

A magyar szabályt itt találod, a fegyverek magyar leírását pedig itt.Mi történik akkor, ha a társasjátékokat összekeverjük a világ legnépszerűbb számítógépes játékaival? Doom, Quake, Unreal Tournament, csak, hogy pár kiválót említsünk, nos...ha ezt megtesszük akkor megkapjuk az Adrenalinet. Egy társasjátékot, ami tökéletesen arra hivatott, amire a korábban említett játékok. Aréna harcra és egymás levadászására. Gépfegyverek, rakétavetők, lézerfegyverek, kalapácsok, egy egész arzenál áll rendelkezésünkre, a cél a ranglista élén végezni és utolsóként életben maradni ebben az eszeveszett golyószórásban. First blood, overkill, headshot, minden van itt, amit az igaz FPS (first person shooter) rajongók szeretnek.


Bár elsőre különösen hangzik ez az egész, de az Adrenaline tökéletesen lemodelezi ezeket a pörgős egymás elleni számítógépes harcokat. A játékosok hősök kiválasztása után rohannak végig az arénában, töltényeket és fegyvereket vesznek fel, majd elindulnak egymás levadászására. Amikor egy hős élete csökken az őt ért sebzések miatt, akkor adrenalin löketet kap, amitől egyre több képességet használhat, vagyis egy játékos minél jobban a végét járja, annál erősebb a játék folyamán.


Harcra fel, fegyvereket tölts, irány a 4 változatos aréna!


2016 - Az év leginnovatívabb játéka - jelölés
2016 - Az év legjobb tematikus játéka - jelölés
BoardGameGeek Részletek
Szerző
Filip Neduk
Kiadás éve
2016
Játékosok száma
3 - 5
Díjak
2016 Cardboard Republic Striker Laurel Nominee, 2016 Golden Geek Best Thematic Board Game Nominee, 2016 Golden Geek Most Innovative Board Game Nominee
Kategória
Fighting, Miniatures, Science Fiction, Video Game Theme
BGG helyezés
549
Link BGG
Bonyolultság
2.25
Vélemények

Jelenleg nincsen egy hozzászólás sem.

Írj hozzászólást

A termék sikeresen hozzáadva a kívánságlistához. Kattintson ide a kívánságlista megtekintéséhez.

A termék sikeresen a kosárba téve.