Cash 'n Guns 2.kiadás

Ár (tartalmazza az áfát):
134,00 Lei
Telefonos Rendelés: 0371.104.464
 • Ingyenes kiszállítás
 • Livrare Rapida!
Specifikációk:
Életkor:
10+
Játékidő:
30 perc
Játékosok száma:
4-8
Nyelvismeret:
Enyhén nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU, EN
Leírás

Minden játékos egy gengszter szerepét ölti magára, és megpróbál minél nagyobb részt kivenni a hatalmas zsákmányból egy mindent eldöntő lövöldözés során.


A játékosok szivacspisztolyokat fognak egymásra, amit minden forduló elején betáraznak éles, vagy vaktölténnyel. Ezután visszaszámlálás után mindenki ráfogja a fegyvert arra a játékosra, akit szeretne kiejteni az adott fordulóból, újabb visszaszámlálás következik, ami után a játékosoknak van egy utolsó lehetőségük, hogy feltegyék a kezüket és kiszálljanak, ha úgy gondolják lövés érheti őket az adott fordulóban, ha viszont elszántak, akkor maradnak. Aki ebben az esetben is bátor volt és bent maradt, az a lapok felfedése után kiderül vaktölténnyel, vagy éles lőszerrel nézett farkasszemet. Azok a játékosok, akiket nem ért találat és nem adták meg magukat szétosztják a forduló zsákmányát egymás között. A játék 8 fordulón keresztül zajlik, amely során a játékosok pénzt, ékszereket és festményeket gyűjtögetnek, amit a közös rablásból szereztek, mielőtt egymásra nem fogták a fegyvereiket a nagyobb részesedés reményében.


Az a játékos nyer, aki a legnagyobb zsákmányt gyüjti össze a 8 forduló végéig és természetesen az sem árt, ha életben marad. Az a játékos, aki 3 lövés kap a játék során, kiesik, ha esetleg nem tudja megszerezni az egyik orvosi csomagot, hogy helyrehozza magát.


2014 - Az év partyjátéka - díj nyertese

BoardGameGeek Részletek
Szerző
Ludovic Maublanc
Kiadás éve
2014
Játékosok száma
4 - 8
Díjak
2014 Golden Geek Best Party Board Game Nominee, 2014 Golden Geek Best Party Board Game Winner, 2015 Origins Awards Best Board Game Nominee, 2015 UK Games Expo Best Party Game Winner
Kategória
Bluffing, Fighting, Humor, Mafia, Negotiation, Party Game
BGG helyezés
456
Link BGG
Vélemények
 • ajánlom
  csak ajánlani tudom
  István (2017. április 20.)
 • A legjobb partyjáték
  A legjobb partyjáték, amivel valaha játszottam, nagyon sok mindent nem lehet, de nem is kell elmondani róla. Úgy jó, ahogy van. Pár perc alatt elmagyarázható szabályzat, gyors körök és rengeteg játékosok közötti interakció jellemzi a játékot. Témája és egyszerűsége miatt garantáltan olyan embereknek is fog tetszeni, akik úgy alapjáraton nem különösebben társasjáték kedvelők. A tény meg, hogy nem csak lapok jelképezik a fegyvereket, hanem kézzelfogható játékpisztolyokkal jön a játék, ez megnagyobbat dob a hangulatán. Nincs is miért tovább húzni a szót, gondolkodás nélkül 5 csillag.
  Heim Hunor (2016. április 25.)
Írj hozzászólást

A termék sikeresen hozzáadva a kívánságlistához. Kattintson ide a kívánságlista megtekintéséhez.

A termék sikeresen a kosárba téve.