Légy a csapat része!

Felhasználási feltételek

Meghatározások

A “www.jatszma.ro” weboldal a “ SC GIMS IT SRL” tulajdonában van. Székhelye Marosvásárhelyen, a Posta utca 2 szám alatt található, a Cégbejegyzési Hivatalban a J26/167/2013-es számmal lett bejegyezve, adószáma RO31231994. A „felhasználók” és „ügyfelek” kifejezések alatt mindazokat a fizikai és jogi személyeket értjük, akik a jatszma.ro honlapra bármilyen okból kifolyólag belépnek. A „Rendszabályzat”, „Egyezmény”, „Szerződés”, „Feltételek es kitételek” kifejezések mind a következőkben megfogalmazott használati szerződésre utalnak.

A használati egyezmény elfogadása

A jatszma.ro szolgáltatásai és tartalma az Ön rendelkezésére vannak bocsátva, feltételezve azt, hogy a jelen egyezmény feltételeit elfogadja módosítások nélkül. Ha az itt megfogalmazott feltételeket nem fogadja el, ne használja a jatszma.ro honlapot és ennek szolgáltatásait. Azáltal, hogy használja a honlapot, elfogadja a feltételeinket és kitételeinket. Dokumentumainkat bármikor frissíthetjük és módosíthatjuk, ezért javasoljuk Önnek, hogy rendszeresen látogassa ezt az oldalt és olvassa el feltételeinket, mivel ez a dokumentum Önt hivatalosan kötelezi. A honlap folytatólagosan használata jelzi, hogy Ön elfogad minden változtatást amelyet elkövetünk ezen egyezményben.

Kötelezettségek a bejelentkezés során

Ahhoz, hogy a jatszma.ro honlap szolgáltatásaiban részesüljön, Ön elkötelezi magát a következőkkel: a) valós, pontos és teljes adatokat közöl önmagáról, úgy ahogyan azt a honlapra való bejelentkezési űrlapban kérjük; b) megtartja, illetve módosítja a bejelentkezési adatait ha a helyzet kéri, azért, hogy ezek helyesek és érvényesek maradjanak. Ha valótlan vagy pontatlan adatokat közöl magáról, akkor fenntartjuk a jogot, hogy felfüggesztjük vagy megszüntetjük az Ön fiókját, és visszautasíthatjuk bármilyen jövőbeli probálkozást a bejelentkezés érdekében.

A felhasználói fiók, a jelszó és az adatok biztonsága

Ön felelős az adatai és jelszava titokban tartásáert. Ön felelős a fiókja használatáért függetlenül attól, hogy esetleg más használta ezt az Ön beleegyezésével vagy nélküle. Ön beleegyezését adja, hogy jelzi a jatszma.ro kapcsolattartó személyzetének ha valaki a jováhagyása nélkül használta fiókját és jelszavát, valamint abba is beleegyezik, hogy használja a fiókból való kilépés/kijelentkezés gombot, amikor a honlapról kilép. Az SC GIMS IT SRL nem vállal felelősséget semmilyen morális vagy anyagi kárért ami ezen szabályok figyelmen kívül hagyásából származnak. A jatszma.ro adminisztrátora ha javallottnak tartja, felfüggesztheti az Önök jelszavát és a szolgáltatások használatát bármilyen okból vagy ok nélkül. A SC GIMS IT SRL bármilyen előrejelzés vagy beszámoló nélkül megszüntetheti bármelyik szolgáltatását vagy ezeknek bármely részét. A SC GIMS IT SRL bármikor értesítés nélkül megtagadhatja az Önök hozzáférését a szolgáltatásaihoz, kitörölheti az Ön felhasználói fiókját és ennek adatait a honlapról a rendszabályzat bármelyik szabályának értelmében, és megtagadhat bármilyen utólagos bejelentkezési probálkozást. A SC GIMS IT SRL nem vonható felelősségre Ön által, vagy bármelyik fél által azért, hogy bizonyos felhasználói fiókokat felfüggesztett, vagy megtagadta a hozzáférési jogot a szolgáltatásaihoz. A jatszma.ro honlapra bevezetett anyagok és adatok tulajdona a SC GIMS IT SRL nem tart tulajdonjogot azokra az informaciókra és anyagokra amelyeket Ön rendelkezésünkre bocsájt (beleértve az észrevételeket és javaslatokat). Azáltal, hogy Ön ezeket az üzeneteket átadja nekünk, beleegyezik, hogy SC GIMS IT SRL lemásolja, terjessze, közvetítse, kiadja ezeket, hogy megemlítse az Ön nevét valamely rendeléssel vagy megjegyzéssel kapcsolatban. Nem igényelhető és nem is kapható semmilyen kártérítés a fent említett anyagok használata esetében. A társaság nincs elkötelezve arra, hogy az Ön által biztosított információt bármilyen módon használja; ugyanakkor a társaságnak jogában áll, hogy kitörölje az Ön által biztosított információt bármikor, bármilyen ok nélkül. A jatszma.ro honlap használata, látogatása, termékek vásárlása vagy e-mail-ek küldése csakis elektronikus formában történik, magával vonva azt, hogy a felhasználó beleegyezik abba, hogy a jatszma.ro elektronikusan tartsa a kapcsolatot, beleértve az e-mail-eket és a hírlevelekben történő értesítéseket.

A termékek fizetése

A termékek kifizetése több módszerrel történhet:

- a kiszállításkor (utánvétel): azok számára, akik azt választották, hogy készpénzzel fizetnek a kiszállításkor; a futárnak fizetnek készpénzben személyesen a megadott helyen és időben.

- banki átutalás: abban az esetben, ha ezt a fizetési lehetőséget választja, a rendelés kivitelezése után a vevő kap e-mail-ben egy előzetes számlát a fizetés kivitelezése érdekében. A fizetés kivitelezése után kérjük, hogy küldje el e-mailben a fizetési meghagyás másolatát. Amint a visszajelzést megkapjuk, egy hiváskezelő tájékoztatni fogja a vevőt a kiszállítás időpontjáról.

 - online kártyás fizetés - hitelkártyájával a plationline.ro platformján keresztül egy biztonságos felületen kifizetheti a kívánt társasjátékot. A kártyás egyenlegen megjelent tranzakció a következő fizetési adatokkal jelenhet meg: jatszma.ro/ludicus.ro. A fizetés a Plationline fizetési platformján keresztül történik maximális biztosnági körülmények között kezelési költségek nélkül. A következő kártyákat fogadjuk el: Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro

- személyes átvétellel, ha rendelése során azt választja, hogy személyes átvétellel készpénzben szeretne fizetni cégünk székhelyén, akkor mi az ön által választott termékeket megrendelése időpontjától számítva hét napig lefoglaljuk Önnek. Ezek a termékek cégünk székhelyén, nyitvatartási időben bármikor átvehetőek lesznek, a megrendelését követő hét napon belül. Ha ez alatt az idő alatt nem veszi át a megrendelésében szereplő termékeket, ezek a termékek ismét eladásra kerülnek, és semlegesítjük megrendelését.

Felelősségvállalás a termékekre

A jatszma.ro nem garantálja, hogy a termékek leírása, illusztrációi vagy a honlap bármely más része hibamentes vagy tökéletes. A jatszma.ro nem vállal felelősséget a honlapról beszerzett termékek használata során történő károsodásokra; a termékekre nem vállal kifejezett illetve alapértelmezett garanciát. A jatszma.ro nem garantálja és nem is vonható felelősségre azért, hogy esetleg nem felelnek meg annak a célnak amiért megrendelték. Bizonyos esetekben a termékeket a gyártó által kibocsájtott garancialevelek kísérik. A jatszma.ro nem vonható felelősségre bármilyen hiány vagy eltérés miatt, amely a termékeket illeti. Bármilyen panaszt a termék átadásától számított 24 órán belül a jatszma.ro tudtára kell hozni a megoldás érdekében.

A felelősség korlátozása

A jatszma.ro nem vállal kifejezett illetve alapértelmezett felelősséget a honlap működéséért, információiért és tartalmáért, anyagjaiért és a honlapon feltüntetett termékekért. A jatszma.ro nem nyújt garanciát semmilyen forgalmazott termékre. A jatszma.ro nem vonható felelősségre semmilyen szándékos vagy véletlenszerű károsodás esetében.

Az árak politikája

A termékekre azok az árak érvényesek amelyeket megjelenítettünk a honlapon. Az árak RON-ban vannak kifejezve és tartalmazzák a TVA-t (ÁFÁ-t). A jatszma.ro bármilyen promóciós kampányt kezdeményezhet és folytathat, amelyek feltételeit teljes egészükben a jatszma.ro határoz meg. A weboldalon meghatározott árak kizárólag az online rendelésekre érvényesek. Ha bármely fent említett előírást a „feltételek és előírások” közül egy kompetens törvénykezési intézmény érvenytelennek nyilvánít, az összes többi előírás érvényes marad. Ezek a „feltételek és kitételek” teljes egészükben egy szerződést jelképeznek Ön és SC GIMS IT SRL között, a jatszma.ro honlap használata érdekében. Ezeket a feltételeket megváltoztathatjuk bizonyos időintervallumok után a felhasználók előzetes értesítése nélkül. Bármikor elolvashatják ezeket a feltételeket belépve honlapunkra. A jelen egyezmény jelképezi az egyetlen megegyezést Ön és az SC GIMS IT SRL között és előírja Önnek a honlap használati feltételeit, bármilyen előzetes megegyezést érvénytelenítve az SC GIMS IT SRL – al.


A termék sikeresen hozzáadva a kívánságlistához. Kattintson ide a kívánságlista megtekintéséhez.

A termék sikeresen a kosárba téve.