Légy a csapat része!

Kölcsönzés

Játszani akarsz, de nem tudod megvenni kedvenc társasodat?

Mi lehet jobb egy laza szombat délutánnál, mint hogy összeültök a barátokkal és játszotok egy nagyot? Lesznek győztesek, olyan is lesz, aki a rövidebbet húzza, de sok izgalom, érdekes, vicces helyzetek születnek közben. Hogyan lehetséges mindez?Bérelj tárrsasjátékot a Jatszma.ro-tól

Bérelhetőek is társasjátékaink.

Ha tehát elvinnétek egyet-kettőt pár – maximum három – napra, be kell jöjjetek személyivel a Játszma.ro Posta utca 2-es szám alatti főhadiszállására, és válasszatok a bontott játékok közül.

Pontjelzéssel látjuk el a játékokat aszerint, hogy milyen értékűek. Ötven lej értékig 1, e fölött száz lejig 2, száz és százötven lej között három pontosak a játékok, és így tovább... Na nem ennyit kell majd fizessetek, ha ki akarjátok bérelni, és ez a jó! Egy 1 pontos játékért 5 lejt fizettek, két pontosért 10-et, három pontosért 15-öt, tehát itt pontonként 5 lejt nő – nehéz logika, ugye?

Ugye nem is kell mondjuk, hogy a kibérelt terméket ugyanolyan állapotban várjuk vissza, ha nem vigyáztok rá, azért vállalnotok kell a felelősséget, és ki kell fizessétek az okozott károkat. Na de nézzük tovább a pozitív oldalát: ha hazaviszitek a játékot, és annyira megszeretitek, hogy már vissza sem akarjátok adni, megvásárolhatjátok, és ez esetben eltekintünk a bérleti díjtól. Így biztosan nem vesztek zsákba macskát!


 


A termék sikeresen hozzáadva a kívánságlistához. Kattintson ide a kívánságlista megtekintéséhez.

A termék sikeresen a kosárba téve.