Pesti Srácok 1956

Ár (tartalmazza az áfát):
139,00 Lei
Telefonos Rendelés: 0371.104.464
  • Ingyenes kiszállítás
  • Livrare Rapida!
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
90 perc
Játékosok száma:
1-4
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU
Leírás


Senkinek nem kell bemutatni az 1956-os októberi eseményeket, amikor a magyar polgárság fellépett a szovjet megszállás ellen. A világ árgús szemekkel figyelte az eseményeket, amint hétköznapi emberek, többek között diákok lépnek fel a világ legrettegettebb hadserege ellen. A játékosok forradalmárok bőrébe bújva próbálják túlélni a forradalom első 7 napját, amely során szembesülni fognak olyan problémákkal, amelyek falakat emeltek az akkori felkelők és a szabadság közé. A társas nem csak kooperatív játékra ad lehetőséget, de akár aszimmetrikus kooperatívra is, amikor egyik játékos átveszi a szovjet tábornok szerepét és harcol a forradalmárok csapata ellen.


A Pesti Srácok 1956 három játékmódot tartalmaz:


A Felkelő játékmód egyszerűsített szabályokkal rendelkezik, azok számára ajánlott, akik most ismerkednek a társasjátékok világával. A játékosok egy csapatban, közösen harcolnak, hogy sikerre vigyék a forradalmat. Játékidő: 30 perc.


A Bajtárs játékmód összetettebb élményt ad. A játékosok mélyebben elmerülnek a forradalmi Budapest világában, és a folyamatosan változó nemzetközi hírekkel is számolniuk kell. Játékidő: 50-70 perc.


A Szembenálló játékmód azoknak ajánlott, akik nem riadnak vissza a konfliktusoktól. Egy játékos a szovjet tábornok és az ÁVH parancsnok szerepében harcol a forradalmárok ellen. Játékidő: 60-90 perc.


A Pesti Srácok 1956 a korabeli fényképek és újságkivágások újrafeldolgozásával készült, amelyek egyaránt ékesítik a játéktáblát és a kártyákat is. A játék angol kiadásban is megjelent Days of Ire: Budapest 1956 címen, a szaksajtó pedig világszerte nagyon elismerően beszél róla.

BoardGameGeek Részletek
Szerző
Katalin Nimmerfroh
Kiadás éve
2016
Játékosok száma
1 - 4
Kategória
Card Game, Modern Warfare, Political, Wargame
BGG helyezés
1517
Link BGG
Vélemények

Jelenleg nincsen egy hozzászólás sem.

Írj hozzászólást

A termék sikeresen hozzáadva a kívánságlistához. Kattintson ide a kívánságlista megtekintéséhez.

A termék sikeresen a kosárba téve.