A bagdadi tolvaj

A bagdadi tolvaj

A bagdadi tolvaj

SKU
4010350604434
105,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
40 perc
Játékosok száma:
2-4
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

bagdadi_tolvaj2.jpg

Bagdadban lemenőben van a nap. A bazárok kiürülnek ilyenkor, mindenki készülődik hazamenni, azonban a tolvajok csak most bújnak elő rejtekhelyeikről. A bagdadi paloták kincstárai tele vannak különféle kincsekkel, és a rablók foga csak erre fáj. Az éj leple alatt óvatosan beosonnak az őrök tudta nélkül, és kirabolják a kincstárakat. Minden egyes rablás külön tervezést, szervezést igényel, mivel a kincstárak ládái nem azonos súlyúak.

A bagdadi tolvaj társasjáték során a rablók bőrébe bújva kell palotáról palotára járnunk, és minél több kincset összegyűjtenünk. A cél az, hogy Bagdad leggazdagabb területén, egy éjszaka alatt a lehető legtöbb aranyat megszerezzük, és ezzel meggazdagodjunk. Feladatunkat az nehezíti, hogy őrök védik a palotákat, amelyek lehetnek játékostársaink által oda állítottak, vagy semleges őrök. Ez utóbbit sokkal nehezebb elmozgatni, mivel több akciókártyába kerül, mint a lefizetett társaké. Mi magunk is állíthatunk őröket, ez majd a későbbiekbe a társaink játékát fogja megnehezíteni. A kincseket ládákba tárolják, amelyeknek súlya változó, ezért megtörténhetik, hogy nincs elegendő tolvaj ahhoz, hogy elvigyék őket. A játékot természetesen az a játékos nyeri, aki a legvégén a legtöbb aranyat gyűjtötte össze.

A bagdadi tolvaj társasjáték inkább egy meseszerű utazás, mintsem egy reális világ. A meseszerű figurák, a szépen kidolgozott lapok biztosan elnyerik majd a játékosok tetszését. A játékszabályok egyszerűek, a játékmenet gyors, pörgős.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:A bagdadi tolvaj
Pontbeli értékelés
Designer
Thorsten Gimmler
Year published
2006
Number of players
2 - 4
Honors
2007 Spiel des Jahres Nominee
Category
Arabian
BGG rank
2472
Link BGG
Complexity
1.86