A három kismalac

A három kismalac

A három kismalac

SKU
3760175511677
115,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
7+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
2-5
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

Biztosan ismerem a három kismalac történetét, ahogyan házat próbálnak építeni, hogy elmeneküljenek a tél és a gonosz farkas elöl. Szerencsére neked nem kell fizikai munkát végezned ahhoz, hogy egy igazán szép és erős házat építs. A három kismalac társasjáték során lehetőséged nyílik házat építeni, azonban célod nem csak egy ház felépítése, hanem a lehető legtöbb ház felépítése.

Háromféle építőelemmel találkozol a játék során, amelyekből össze kell majd állítanod a házadat. A szalma, fa és tégla elemek alkothatják házad alsó részét, melyen ajtó található, középső részét melyet ablak díszíthet, vagy a felső részét, amely tető formájában jelenik meg. Ezeket a kártyákat csak akkor szerezheted meg, hogyha ügyesen használtad ki az 5 kockát. Ezekkel a kockákkal maximum háromszor dobhatsz és az eredménytől függően választhatsz elemeket magadnak az asztalról. Amint az elemek hozzád kerültek, ezekből házat építhetsz, ami azt jelenti, hogy találtatnod kell a házikó bizonyos részeit.

A ház építésének szabályai vannak, ezeket pedig nagyon szigorúan be kell tartanod. Egy ház építése mindég egy ajtóval vagy ablakkal kell kezdődjön és mindég egy tető zárja le a munkálatokat. Amint tető kerül egy házra, az már nem bővülhet újabb elemmel. Munkálataid során több házon is dolgozhatsz, valamint a házakhoz felhasználhatod bármelyik építőanyagot. Egy háznak lehet több ablaka is, azonban ajtaja csak egy lehet.

A kockák amelyek meghatározzák, hogy melyik elemeket veheted magadhoz, tartalmaznak farkasfejeket is. Ha sikerült 2, vagy annál több fejet dobnod, akkor A három kismalacban jön majd a farkas. A doboz tartalmaz egy farkaskorongot, amelyet meg kell pörgetni minden olyan alkalommal, amikor jön a farkas. A mutató minden alkalommal egy építőanyagnál fog megállni, ami azt jelenti, hogy a célba vett házról el kell távolítani az adott anyagból készült elemet. Ha egy háznak csak a teteje marad meg az eltávolítás után, akkor az összedől.

A játékosok számától függően A három kismalac társasjáték véget ér ha bizonyos kupacból kifogynak az építőelemek. Ilyenkor mindenki kiveszi a játékból a be nem fejezett házikóit, majd összeszámolja pontjait. A befejezett házak elemei pontokat érnek, valamint pluszpontban részesülnek azok a játékosok, amelyek házainak ablakában virágok találhatóak. A három kismalac játékát az a játékos fogja megnyerni, akinek sikerült a legtöbb pontot gyűjtenie.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:A három kismalac
Pontbeli értékelés
Designer
Laurent Pouchain
Year published
2013
Number of players
2 - 5
Honors
2013 Golden Geek Best Children's Board Game Nominee, 2014 As d'Or - Jeu de l'Année Nominee, 2014 Lys Enfant Finalist, 2014 Lys Enfant Winner, 2014 Origins Awards Best Children’s, Family or Party Game Nominee, 2014 Origins Awards Best Children’s, Family or Party Game Winner
Category
Animals, Children's Game, Dice, Novel-based
BGG rank
2228
Link BGG
Complexity
1.16