A Hobbit

A Hobbit

A Hobbit

SKU
9001890771897
73,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
10+
Játékidő:
40 perc
Játékosok száma:
2-5
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

A Magányos-hegy földalatti üregei tele vannak a törpök kincseivel. Bilbó Baggins tizenhárom törp társaságában útnak ered, hogy visszaszerezze ezt a kincset. Az ősi tulajdont azonban Smaug a sárkány védi, a Magányos-hegyig vezető út pedig tele van veszélyekkel! A játék során a törpök szerepébe bújva segítünk Bilbónak eljutni a kincsig.

Az út során képességeinket fejlesztjük, szereplőnket erősítjük, majd az összegyűjtött tapasztalatokat felhasználva bizonyos akadályokat küzdünk le. Ha sikeresen legyőzzük az akadályokat, akkor kincset nyerünk, aki pedig a legtöbb kinccsel rendelkezik, az lesz a nyertes. A játék során többféle kártyával találkozunk: Utazó kártya, Képesség kártya, Ajándék kártya. A Varázsgyűrű, Tündekenyér, Ágacska, Ravaszdi- és Erő kártyák gyűjtéséről ne feledkezzetek meg, ezek segítenek majd nektek utatok során. A kalandmezők izgalmakkal tölthetnek el, ha ide lépünk akkor választhatunk, hogy megpróbáljuk teljesíteni a kalandot, vagy inkább átpasszoljuk a következő játékosnak. A kaland teljesítése természetesen jutalmat jelent, drágakövekkel gazdagíthatjuk kincstárunkat. Ha azonban a kaland során elbukunk, akkor veszteségeket szenvedhetünk, és a sárkány is közelebb kerül Tóvároshoz. Ha Smaug eléri a törpök lakhelyét, akkor a játéknak vége, és vesztettünk.

Izgalmas kooperatív társasjáték A Hobbit, amelynek szereplői a regényből átvett hősök. Kalandjaik kifürkészhetetlenek, útjuk veszedelmes, céljuk azonban változatlan. A jót képviselik és a gonosszal kell szembeszállniuk, hogy visszaszerezzék a törpök ősrégi kincsét, azonban összefogva, együttes erővel ez nem fog gondot okozni. Bújj te is egy törp szerepébe, tartozz a bátrak csapatába, és vegyél részt a sárkány ellenni küzdelemben, illetve a kincs megszerzésében!

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:A Hobbit
Pontbeli értékelés
Designer
Reiner Knizia
Year published
2010
Number of players
2 - 5
Category
Adventure, Card Game, Fantasy, Novel-based, Travel
BGG rank
4117
Link BGG
Complexity
1.75