Activity - Countdown!

Activity - Countdown!

Activity - Countdown!

SKU
9001890773020
104,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
15+
Játékidő:
90 perc
Játékosok száma:
4-16
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

Ahogy az elektronikai eszközök egyre jobban teret hódítanak, úgy a társasjátékoknak is fejlődniük kell. Az Activity Countdown a klasszikus Activity modern változata, amelyben nem is a szabályok, inkább a doboz tartalma változott. A hagyományos homokóra helyett, amellyel a játékosok a feladatok megoldásának idejét mérték, most egy digitális készüléket találtok.

Az Activity Countdown játékát 2-4 csapat játszhatja, ezek pedig legalább 2 személyt kell tartalmazzanak. Mielőtt nekikezdenétek a játéknak, meg kell egyeznetek abban, hogy melyik csapat mennyi idővel vág neki a kalandnak. Ezt az időt be kell programoznotok a digitális időmérőbe megnyomva mindég azt a gombot amelyik csapatnak az idejét be szeretnétek ütni. Az idő megállítható és újra is indítható.

Amint minden csapat megkapta a megoldásokra szánt időt, neki is kezdhettek a Countdown játékának. A játékmenet hasonlít a hagyományos Activity fordulóihoz. Egy paklit kell kialakítanotok a feladatkártyákból, amelyből felhúz egy lapot a kezdő csapat egyik játékosa. Ez a játékos 4 körön keresztül fog majd feladványokat előadni társainak, akiknek az a dolga, hogy kitalálják a megoldást. Ebben a változatban az óra addig fog visszafele számlálni, amíg a játékosok ki nem találják a helyes választ. Abban az esetben amelyben úgy érzik a csapattagok, hogy túl sok időt töltöttek már el a feladattal és nem kerültek közel a megoldáshoz, lepasszolhatják azt. Ilyenkor az időt meg kell állítani és minden csapatnak sorra kell mondania egy megfejtést. Ha valakinek sikerült eltalálnia a megoldást, akkor az a csapat megszerzi a lapon található pontokat, ellenkező esetben ez a lap kikerül a játékból, a fordulót pedig a következő csapat folytatja. Az Activity Countdown-ban is rajzolni, magyarázni és mutogatni kell, mint azt már megszokhattátok a többi Activity játékban. A rajzoláshoz tanácsos előkészítenetek papírt és ceruzát. Az előadásmódokhoz tartozó szabályok nem változtat a klasszikus játékhoz képest, de ezek teljes leírását megtaláljátok a dobozban.

Az a csapat, amelynek sikerül a leghamarabb célba érnie, megnyeri az Activity Countdown játékát. Megtörténhetnek olyan esetek, amikor egy csapatnak hamarabb elfogy az ideje mintsem valaki célba érne, ilyen esetekben ez a csapat kiesik a játékból. Az ilyen esetek elkerülésére azt tanácsoljuk, hogy amint már fogytán az időtök, passzoljátok le a feladatokat, hogyha azok elsőre nehéznek tűnnek, ezzel kevesebb értékes időt veszítetek, de azért még játékban maradtok.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Activity - Countdown!
Pontbeli értékelés
Designer
Paul Catty
Year published
2011
Number of players
4 - 16
Category
Card Game, Electronic, Party Game, Real-time
BGG rank
Not Ranked
Link BGG
Complexity
0.00