Activity - Minden lehetséges!

Activity - Minden lehetséges!

Activity - Minden lehetséges!

SKU
9001890773129
104,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
12+
Játékidő:
90 perc
Játékosok száma:
4-16
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

Az Activity – Minden lehetséges társasjátékban 2, 3 vagy 4 csapat vehet részt, ezek pedig legalább 2 játékost kell tartalmazzanak. A játéktábla Start pontjához felsorakoztatott bábuk közül mindenik egyik csapatot képviseli, a játékosok feladata pedig minél előrébb kerülni a táblán ezekkel a figurákkal.

Az Activityben található kártyákat meg kell keverni, majd egy paklit kell kialakítani belőlük. Az asztal közepén elhelyezett pakliból a játékosok sorra húznak egy lapot, majd megpróbálják társaikat rávezetni a feladvány megfejtésére. Minden csapat választ magának egy személyt, aki előadja a feladványokat, ez a személy 4 fordulón keresztül próbálja segíteni csapatát, minden fordulóban más előadási módot alkalmazva.

A feladványok előadására, illetve megfejtésére a játékban körül belül 60 másodperc idejük van a csapatoknak, ezt egy homokóra fogja mérni. Amint letelt az idő és a csapatnak nem sikerült megfejtenie a feladványt, minden ellenfél bemondhat egy megoldást. A helyes megfejtés mindég annyi pontot ér, amennyi jelölve van a kártyán, ezeket pedig a nyertes csapat le kell lépje a játéktáblán.

Az előadó játékosnak négy mód áll rendelkezésére, amelyeket körönként felhasználva rá kell vezesse társait a helyes megoldásra. Rajzolás közben az előadó játékos nem beszélhet, helyes tipp esetén biccenthet egyet. Számokat, illetve betűket nem szabad papírra vetnie, ilyenkor pedig mindenféle gesztikulálás tilos. Amikor az előadó játékos körül kell írja a megfejtést, akkor nem használhatja magát a feladványban szereplő szót, sem ennek valamelyik ragozott formáját. Mutogatás esetén a játékos nem adhat ki semmilyen hangot, nem mutathat semmilyen tárgyra ami a helységbe található, azonban saját tárgyait felhasználhatja, illetve ruháira is mutathat bármikor. A negyedik és egyben utolsó előadási mód a hangokkal történő rávezetés, amelyben a játékos nem szólalhat meg, csak hangokat képezhet bármilyen tárggyal ami a helységben van, vagy akár saját testrészeit is felhasználhatja.

A Minden lehetséges lapokon pirossal szedett feladványok találhatóak, ezek előadására pedig egyszerre több módot is használhat a játékos. A megfejtések ilyenkor nem biztos hogy csak egy szóra korlátozódnak, ezek akár szólásmondások is lehetnek.

A fenti szabályokra jól oda kell figyelni, mivel ha bármelyik előadó megszegi őket, akkor csapatának köre rögtön véget ér, pontot pedig semmikép sem kapnak a feladványért.
Az a csapat, amelyiknek sikerül a legelső helyet elfoglalnia a játéktáblán megnyeri az Activity – Minden lehetséges játékát.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Activity - Minden lehetséges!
Pontbeli értékelés
Designer
Ulrike Catty
Year published
2009
Number of players
3 - 16
Category
Card Game, Party Game
BGG rank
Not Ranked
Link BGG
Complexity
3.00