A következő ajándékod mi álljuk!

A következő ajándékod mi álljuk!

Ha velünk tartottál a Társasjáték napokon, nagy eséllyel kaptál tőlünk egy tombolát amelyen azt írja, mi álljuk a következő társasjátékod. Kis szerencsével ez össze is jön! Mi a teendőd?

Gyere a tombolával a marosvásárhelyi székhelyünkhöz (Posta utca 2, az Ariel bábszínház régi székhelye) 2019. november 4-9 között. A tombolára írd fel neved és elérhetőséged (telefonszám vagy email cím). A többezer játékos kínálatunkból keress ki egy számodra tetszőt és írd fel címét a szelvényre. Utána a kitöltött szelvényt helyezd a számára kijelölt urnába. A sorsolásra 2019. november 11-én, hétfőn, kerül sor és élőben követheted a facebook oldalunkon.

Egyéb szabályok:

  • A nyertesnek 2019. november 15-ig van ideje felvennie velünk a kapcsolatot a nyeremény átvételére. Amennyiben ez nem történik meg, nem lesz új nyertes kisorsolva.
  • Amennyiben a tombolára több játék neve kerül fel, a kisebb értékűt vesszük számításba.
  • A nyert játék kicserélhető más ugyanakkora vagy kisebb értékű játékra. A nyeremény nem cserélhető be pénzre.
  • Ahhoz, hogy a sorsolásba bekerülj, ki kell töltened egy adatvédelmi nyilatkozatot. 2019 november 4-16 között neved és elérhetőséged tárolnunk kell, hogy amennyiben nyertél, fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. Elérhetőséged csak kapcsolattartás céljából kérjük el és a verseny végeztével, 2019. november 17-én töröljük.