Alkoholi + Részegedj okosan társasjáték

Alkoholi + Részegedj okosan társasjáték

Alkoholi + Részegedj okosan társasjáték

SKU
5999030237737
119,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
18+
Játékidő:
Játékosok száma:
2-6
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

Az Alkoholi és Részegedj okosan társasjáték két különböző társasjáték, egy dobozba zárva. Mindkét játékot csak 18 éven felüli játékosok játszhatják, és erősen ajánlott a jó alkoholfogyasztási tűrőképesség.

Az Alkoholi játékát nagyon sokan ismerik és játszották is már improvizált formában, azonban most itt a hivatalos változat is. Ezt a társasjátékot tényleg csak azoknak ajánljuk, akik nem riadnak vissza semmilyen kihívástól és már elég jól bírják a piát. Többféle alkoholfajtával ismerkedtek meg kalandotok során, célotok pedig az lesz, hogy a lehető legjózanabbul és a leghamarabb eljussatok a célig. A tömény alkohollal való játékot jól gondoljátok meg, ugyanis a játék folyamán elég sokszor fog kelleni majd igyatok.

A Részegedj okosan társasjátékot azoknak a társaságoknak ajánljuk, akik csak azt szeretnék, hogy beinduljon a buli, céljuk pedig nem a teljes lerészegedés. Ez a játék egy kellemes időtöltést fog nyújtani olyan baráti összejöveteleken, ahol picit fel kell dobni a hangulatot. A játék célja a gátlások legyőzése, a felszabadultság érzésének elérése, ami után már mindenkinek megjön a kedve egy jó bulihoz.

Az Alkoholi és a Részegedj okosan játékok egy igazi bemelegítőnek számítanak, ami felkészíti a társaságot egy nagyon bulis, pörgős estére. Ideális partner olyan társaságokban, amelyekben senki nem riad vissza néhány kihívástól, de viszont azt is tudja mindenki hogy hol a határ. Magatokkal vihetitek kirándulásokra, kipróbálhatjátok őket szülinapokkor, vagy csak amikor kedvetek támad egy igazi hangulatos estéhez. Ne feledjétek, a játékok lényege nem feltétlenül az, hogy ki nyer, hanem hogy a társaság jól érezze magát, felszabaduljon és élvezze az érdekes kalandokat.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Alkoholi + Részegedj okosan társasjáték
Pontbeli értékelés