Amaze

Amaze

Amaze

SKU
019275358204
59,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
10 perc
Játékosok száma:
1
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU, EN

Az Amaze egy labirintus, amelyet szinte bárhova magatokkal vihettek. A kompakt táblának köszönhetően elfér kis helyen, azonban a mérete nem tükrözi azt a mennyiségű szórakozást és jókedvet amit nyújthat.

A kis labirintus útvesztőiben kell majd bolyongani egészen addig, amíg eljuttok a Célt jelölő mezőre. Szerencsétekre a játék segítségeket tartalmaz, amelyek használatával sokkal könnyebb dolgotok lesz megtalálni a kijáratot. 16 feladványt találtok majd a dobozban, ezeket még a játéktábla aljára is felfestették a gyártók, gondolva az olyan esetekre is amelyek során megrongálódik a szabályzat, vagy esetleg elveszítitek azt. A 16 feladvány mindenike a játéktáblán található kapcsolókra vonatkozik. A kapcsolók bizonyos kapukat mozgatnak, amelyek megnyitnak, vagy akár elzárnak előttetek néhány útvonalat. 4 kapcsoló található a pálya szélén, a feladványok pedig ezeknek a kapcsolóknak a kezdő pozícióját fogják meghatározni. Ahogyan nő a feladatok számozása, ugyanúgy nő a nehézségük is. Míg az első feladvány során csak egy kapcsolót kell egyszer átkapcsolni és máris célba értetek, addig a 16. feladvány során már mindenik kapcsoló játékba kerül, használatukra pedig többször is szükség lesz, hogyha sikeresen el szeretnétek jutni a célba.

Mindenik feladványnak van egy bizonyos megoldása, amelyet tartalmaz a játék szabályzata. A megoldás elsőre nagyon furcsának tűnhet, mivel csak számok és betűk kombinációja, azonban megfejtése nagyon egyszerű. Minden sor egy feladványnak felel meg, amely mindég megjelöli a kapcsoló számát, valamint azt hogy a kapcsolót jobbra, vagy balra kell kapcsolni. Mi azt tanácsoljuk, hogy csak végső esetekben nézzétek meg a megoldásokat, minden olyan esetben amelyben zsákutcába kerültetek, állítsátok vissza a kapcsolókat eredeti helyzetükbe, majd próbáljátok újból megoldani a feladatot.

Eredetileg az Amaze egyszemélyes játéknak készült, azonban hogyha okosan változtattok a szabályokon, akkor akár egymás közt is versenyezhettek. Figyeljetek mindég arra, hogy ugyan azt a feladványt oldjátok mindketten és mérjétek az időt ami alatt eljuttok a megoldáshoz. Fontos hogy egymás megoldásait nem szabad figyelemmel kísérnetek, mert akkor könnyebb lesz második játékosként célba érni. Olyan esetben amelyben mindkét játékos rendelkezik egy Amaze táblával, játszhattok bajnokságot is, itt az nyer, aki előbb végzi el mind a 16 feladványt.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Amaze
Pontbeli értékelés