Andor legendái

Andor legendái

Andor legendái

SKU
9001890746895
163,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
14+
Játékidő:
60 perc
Játékosok száma:
2-4
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

Andor birodalma,mint minden más birodalom, veszélyben van. Tudjuk azt, hogy mindég kerül olyan nép, vagy olyan vezető, aki magának szeretné követelni a hatalmat és sajnos ez most is így van. Szörnyek indulnak el Andor birodalmának központja felé azzal a céllal, hogy elpusztítsák az általunk ismert világot. Sajnos a birodalom lakósai nem képesek szembeszállni ezekkel a szörnyekkel, ezért 4 hősre bízzák magukat.

Az Andor legendái egy fantasy társasjáték, amelyben a szereplők küldetéseket kell végrehajtsanak. A 4 hős egymást segíti majd és kooperatív együttműködésük jelenti majd sikerüket is. Ami furcsának tűnhet azonban az Andor legendáiban az a szabályfüzet hiánya. Találtok majd egy könyvecskét amely leírja a harcok szabályait, valamint összefoglalja a mozgásokat, de ezt pár perc alatt át lehet futni és már kezdődhet is a játék.

Minden nap 7 óra áll a hősök rendelkezésére, hogy mozgást hajtsanak végre, harcoljanak, valamint képességeiket fejlesszék. Amint lejárt ez az idő, a szörnyeken a sor, hogy közelebb jussanak a várhoz. A küldetések során majd más és más célkitűzéseket követnek a játékosok, ezeket mindég csak az adott küldetés előtt tudják meg.

A hősök 4 karakter közül választhatnak, amelyek férfi és női formában is megtalálhatóak. Minden karakter rendelkezik különleges adottságokkal, ezeket majd a küldetések során meg fogják ismerni a játékosok és lehetőleg ki is fogják használni őket. Azt fontos megjegyezni, hogy az egész küldetéssorozat az együttműködésen alapszik, ezért nagyon fontos segíteni egymást és megfontolni minden egyes akciót amit megtesz egy karakter.

A legendákat követve egy teljes történet alakul ki a játék során, azonban ezek sorrendjét nem kötelező betartani, de talán tanácsos. A küldetések során új szabályok bukkannak fel, új szörnyek jelennek meg, amelyeket le kell majd győzni. A harcok során a játékosok egyénileg is megküzdhetnek egy szörnnyel, de lesznek helyzetek amikor együttes erővel kell harcba szállniuk. A mozgásokat egy idő után már előre meg lehet fejteni (a szörnyek mozgásáról beszélünk), azonban ez sokat nem változtat a játékmeneten, ugyanis a küldetések úgy vannak kialakítva, hogy azok megfelelő nehézséggel bírjanak ilyen esetekben is.

Kiegészítő küldetéseket az Andor legendái hivatalos weboldalán is lehet találni, valamint a játékosok is kitalálhat ilyeneket. Minden új küldetés majd egy kis újdonságot fog hozzáadni a játékhoz, tanácsos az itt megtanult dolgokat a későbbiekben is felhasználni.

Az Andor legendáit azoknak a játékosoknak ajánljuk akik szeretnek csapatban dolgozni, szeretnek hősök szerepébe bújva karaktereket fejleszteni, szörnyek ellen harcolni, valamint mindent előre jól megtervezni és semmit nem a szerencsére bízni.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Andor legendái
Pontbeli értékelés
Designer
Michael Menzel
Year published
2012
Number of players
2 - 4
Honors
2012 Lucca Games Best Family Game Nominee, 2012 Lucca Games Best Publishing Project Winner, 2013 As d'Or - Jeu de l'Année Nominee, 2013 As d'Or - Jeu de l'Année Winner, 2013 Golden Geek Best Board Game Artwork/Presentation Nominee, 2013 Golden Geek Best Thematic Board Game Nominee, 2013 Graf Ludo Best Family Game Graphics Winner, 2013 Juego del Año Finalist, 2013 Juego del Año Winner, 2013 Le Lys Passioné Finalist, 2013 Ludoteca Ideale Official Selection Winner, 2013 Spiel der Spiele Hit mit Freunden Recommended, 2013 Spiel des Jahres Kennerspiel des Jahres Nominee, 2013 Spiel des Jahres Kennerspiel des Jahres Winner, 2013 Tric Trac Finalist, 2014 Nederlandse Spellenprijs Best Expert Game Nominee, 2014 Nederlandse Spellenprijs Best Expert Game Winner
Category
Adventure, Fantasy, Fighting, Puzzle
BGG rank
362
Link BGG
Complexity
2.76