Aranyásók 2 - kiegészítő

Aranyásók 2 - kiegészítő

Aranyásók 2 - kiegészítő

SKU
9001890742590
39,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
40 perc
Játékosok száma:
2-12
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

Az Aranyásók 2. játékosaira újabb kalandok és kihívások várnak. Aki kedvét lelte az eredeti játékban, az a kiegészítő beszerzése után sem fog csalódni. Az újabb kártyák segítségével akár 12 játékos is játszhatja a játékot. A szereplők kiegészülnek egy Főnökkel, egy Nyerészkedővel és egy Geológussal. Ezúttal játék közben is válthatunk szerepeket, illetve szerezhetünk aranyat bizonyos missziók teljesítésével.

A Geológus fő célja például nem az arany megkeresése. Felderítő útra indul a tárnák kanyargós labirintusába, és kristályokat derít fel. Minden kristály aranyra váltható be, ezzel is növelve a játékos készletét. Ezen kívül a járatokban való közlekedést ajtók gátolják. Az ajtók segítségével bizonyos játékosok előtt el tudjuk zárni az utat, megakadályozva ezzel az előbbre jutását.

Az új akciókártyák jelenléte érdekes fordulatokat hozhatnak a játékba. Némelyek segítségével kicserélhetünk törpéket a játékban, vagy akár börtönbe is zárhatjuk a nem kívánt játékost. A játék most is 3 fordulóból áll, a nyertes ugyancsak az a játékos aki a legtöbb aranyat szerzi, azonban az arany megszerzésére most több forrást is használhatunk. A szabotőrök munkája egyre nehezebbé válik, azonban a bányák tárnáiban is nehezebb megtalálni a megfelelő utat az arany felé, így a törpéknek sincs könnyű dolga.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Aranyásók 2 - kiegészítő
Pontbeli értékelés
Designer
Fréderic Moyersoen
Year published
2011
Number of players
2 - 12
Category
Bluffing, Card Game, Expansion for Base-game, Exploration, Fantasy, Party Game
BGG rank
Not Ranked
Link BGG
Complexity
1.52