Archelino logikai fejlesztő játék

Archelino logikai fejlesztő játék

Archelino logikai fejlesztő játék

SKU
4260071877277
99,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
4+
Játékidő:
10 perc
Játékosok száma:
1
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

Noé történetét talán mindenki ismeri. Az özönvíz előtt ő volt az aki egy hatalmas bárkát épített és megmentette az állatokat a pusztulástól. Noé azonban nem volt egyedül, mindég számíthatott segítségre és ez most sincs másképp. Noé bárkája újból elkészült, azonban segítenetek kellene neki!

Noénak nagyon fontos az, hogy milyen sorrendbe kerülnek fel az állatok a bárkájára, ezért arra kér titeket, hogy segítsetek ebben neki. A 60 feladvány közül, amelyeket az Archelino tartogat számotokra, válasszatok ki egyet, majd a rajta található utasítások alapján próbáljátok beültetni az állatokat a hajóba. Kapitányként mindég Noé fog legelsőnek felszállni, azonban ezután bonyolódnak a dolgok. Az állatok szeretnek barátkozni, ezért a zebra szeretne beszélgetni kenguruval, de a panda és a zsiráf is közel szeretnének ülni egymáshoz, az oroszlán pedig nem akar utolsó lenni. Figyelmesen kell követnetek az utasításokat az Archelino kártyáin, majd picit gondolkodva ki kell alakítanotok a megfelelő ülésrendet. A számozott helyeken látjátok majd, hogy melyik állat hova kell üljön, illetve milyen irányba kell nézzen, a szövegbuborékok pedig azt jelölik, aki beszélgetni szeretne. Két állat csak akkor tud társalogni, hogyha egymással szemben ülnek a hajótestben. Olyan instrukciókat is kaphattok, amelyek csak azt határozzák meg, hogy bizonyos állatok milyen irányban ülnek majd, vagy esetleg egy karakter pontos helyzetét tartalmazzák. A többi állat helyzetét ilyenkor nektek kell meghatároznotok követve a szabályokat.

A feladványok 4 nehézségi szintre vannak felosztva, ezáltal kellemes időtöltést nyújtanak több korosztálynak is. Az Archelino egy egyszemélyes játék, amelyben saját magatokat kell majd leellenőrizzétek.

Noénak most nagy szüksége van rátok, éppen ezért próbáljátok a lehető legjobban segíteni őt, hogy elkerülje a kavarodásokat. Rendezzétek utasait a szabályoknak megfelelően, így mindenki kellemesen fog utazni az Archelino során és Noé is majd hálás lesz nektek. A 6 kisállat kívánságainak néha nagyon nehezen lehet eleget tenni, azonban csakis ti tudjátok megoldani ezt a problémát.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Archelino logikai fejlesztő játék
Pontbeli értékelés