Atlantis

Atlantis

Atlantis

SKU
9001890680793
89,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
10+
Játékidő:
40 perc
Játékosok száma:
2-4
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU
atlantis4.jpg

Atlantis szigete a jóslatokat követően süllyedni kezdett. A sziget lakói azon szorgoskodtak, hogy tárgyaikat kimenekítsék a szárazföldre. A biztos utat azonban a kontinens fele útlapok alkotják, amelyeken a játékosoknak végig kell menniük. A útlapokon lépkedve a kontinens felé, a figurák kincseket találnak, amelyeket magukkal vihetnek. A cél úgy eljutni a kontinensre, hogy minél több kincset összegyűjtsünk, ehhez azonban ügyesen kell kijátszani a kártyákat, meg kell szerezni a társak elől a hasznot hozó útlapokat, és a legtöbb ponttal kell célba érni. A játékot nehezíti, hogy Atlantis közben folyamatosan süllyed. Mindenki szeretne a lehető legtöbb kinccsel eljönni a szigetről, azonban ez csak akkor lehetséges, ha időben eljut a szereplő a szárazföldre. Ne feledjük, hogy játékostársaink is ezen mesterkednek, szóval állítsunk akadályt nekik, nehezítsük meg útjukat, hiszen csak így lehet miénk a megérdemelt nyeremény. Három figurát kell sikeresen átjuttatnunk a szárazföldre, mielőtt mindent el nem nyel a víz. A lépéskártyák segítségedre lesznek a játék során, és a vízlappal kitöltött lyukon is átkelhetsz ha fizetsz ponttal, vagy ha éppen rendelkezésedre áll egy híd. A három figura közül ha már egynek sikerült átjutni a kontinensre, akkor a játékos már 2 lépéskártyát húzhat.

Igen csak izgalmas és szórakoztató játék az Atlantis, amely elkalauzol minket egy mitikus világba, ahol a görög istenek megelégelték a sziget létezését, és úgy döntöttek, hogy a víz mélyén a helye. Ha ügyesen és okosan játszunk, akkor sikerül a legfontosabb dolgokat, és néhány kincset tartalmazó ládát is kimentenünk a szigetről, még mielőtt azt teljesen elnyelné a víz. Kalandra fel!

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Atlantis
Pontbeli értékelés
Designer
Leo Colovini
Year published
2009
Number of players
2 - 4
Honors
2010 Kinderspielexperten "8-to-13-year-olds" Nominee, 2010 Spiel der Spiele Game of the Year Winner
Category
Mythology
BGG rank
2051
Link BGG
Complexity
1.84