Az elvarázsolt tükör - Der geheimnisvolle Spiegel

Az elvarázsolt tükör - Der geheimnisvolle Spiegel

Az elvarázsolt tükör - Der geheimnisvolle Spiegel

SKU
4001504408688
116,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
5+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
2-4
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

Az öreg malom már hosszú évek óta üresen áll. Senki nem merészkedik be oda, sőt még a közelében sem, úgy járja a mondás, hogy varászlatok történnek ott. Néhány bátor gyerek azonban, annak ellenére, hogy szüleik megtiltották nekik, beosonnak az épületbe, fel a rossz régi lépcsőkön egészen a padlásig. A sok szemét és por között ráakadnak egy tükörre, amelynek erejét még csak nem is sejtik. De hopp, egy figura csillan fel a tükörbe, ami rögtön megrémiszti a gyerekeket, akik azonban rájönnek, hogy a varászpálca segítségével igen érdekes dolgokat lehet véghez vinni.

Az elvarázsolt tükör játékmenete igen egyszerű, minden játékos kap egy varázstanonc- és egy létralapot, melyeket maga elé helyez. A soron következő játékos húz egy lapot a pakliból, majd megnézi az ezen található varázstárgyat, de úgy, hogy társai ne lássák azt. Ezek után bekapcsolja a varázspálcát, mellyel az asztal közepén lévő varázstükör fehér oldalára elkezdi lerajzolni a lapon látott tárgyat. A játékosoknak a varázspálca fényét követve kell kitalálniuk, hogy milyen tárgy is található a lapkán. Akinek sikerül helyesen eltalálnia a megfejtést, az a játékos folytathatja majd a kört, neki kell lapot húzni, illetve rajzolni a tükörre. A rajzoló játékos helyes megfejtés esetén megkapja a varázstárgyat ábrázoló lapot, amelyet létrája tetejére helyezhet. Minden kártyát háromszor próbálhat meg lerajzolni egy játékos, ha a többieknek nem sikerül megfejteni ezt, vagy csak helytelenül tippelnek, akkor nem jár jutalom, valamint a lapot képpel lefelé fordítva vissza kell helyezni a többi kártya közé.

Az a játékos, aki a legügyesebben rajzol és a legtöbb varázstárgykártyát gyűjti össze, valamint ezekkel megtölti létráját, megnyeri Az elvarázsolt tükör játékát. Amikor már úgy érzitek, hogy túl egyszerűvé vált a játék, nehezíthettek rajta, a kártyákon található tárgyak helyett akár általatok kitalált dolgokat is lerajzolhattok.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Az elvarázsolt tükör - Der geheimnisvolle Spiegel
Pontbeli értékelés
Designer
Frank Bebenroth
Year published
2013
Number of players
2 - 4
Category
Action / Dexterity, Children's Game
BGG rank
Not Ranked
Link BGG
Complexity
1.00