Azteka

Azteka

Azteka

SKU
4260071878694
97,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
2-3
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

Biztosan gondolkoztatok már az élet értelmén, valamint az élet-halál kérdésén. Ezek az erők általunk nem befolyásolhatóak, értelmüket pedig talán sosem tudjuk megfejteni. Vagy mégis? Az Azteka pont ezt a kérdést vetíti bele egy izgalmas társasjátékba.

A játékban egy olyan tábla vár rátok, amely az azték naptárt szimbolizálja, a rajta látható gyűrűk pedig forgathatóak. Az Azteka szereplőinek az életet vagy a halált megtestesítő figurák közül kell választaniuk. A játék erre az azték mitológiai tényre építkezik, szembe állítja egymással az életet és a halált.

A körök folyamán a játékosok figurákat helyeznek el a táblára, vagy forgatják a tábla korongjait. Az élet megpróbálja az egész táblát és ezzel az egész világot elfoglalni, míg a halálnak elég egy rész, egy korong is. A háromszemélyes játékban megjelennek a múmiák is, akik mindkét fél számára okozhatnak meglepetéseket.

Az Azteka játékszabályai egyszerűek, játékideje elég gyors. Az élet és halál örök harcát most már nektek is meg kell vívnotok, de szerencsétek van, mert egyszer és mindenkorra eldönthetitek a csatát. Egy nagyon izgalmas és szórakoztató logikai játékot találtok az Azteka dobozában, amelynek minden percét élvezni fogjátok majd.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Azteka
Pontbeli értékelés
Designer
Andrea Mainini
Year published
2014
Number of players
2 - 3
Category
Abstract Strategy
BGG rank
15102
Link BGG
Complexity
2.50