Bang Dodge City kiegészítő: új magyar kiadás

Bang Dodge City kiegészítő: új magyar kiadás

Bang Dodge City kiegészítő: új magyar kiadás

SKU
8032611691010
70,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
10+
Játékidő:
30 perc
Játékosok száma:
3-8
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

A cowboyok beleegyezésüket adták és a játékosoknak is nagyon tetszett a Bang! társasjáték. Ennek a nagy népszerűségnek örvendve a Bang! egy kiegészítővel lepi meg rajongóit. A Dodge Cityben nem csak a lövéseket lehet elkerülni, gyógyítani is lehet a karaktereket, valamint ezekből 15 új is bekerül a játékba. Az új változatot már akár 3-8 játékos is játszhatja és a szereplők közé bekerül még egy Renegát.

Az alapszabályok nem változtak meg a Bang! - Dodge City során, azonban néhány újdonság belekerült a játékba. Két renegát is felbukkanhat a játékban, azonban ők nem dolgoznak össze, mindketten a saját útjukat járják.

A játékosok most gyógyíthatják is karaktereiket olyan lapokkal például mint a tequila vagy whisky. A gyógyítólapok egy vagy két életerővel javíthatnak egészségükön, azonban ezeket nem lehet használni olyan esetekben, amikor a karakter utolsó életerejét használja. A Dodge City már arra is lehetőséget ad, hogy a játékosok elkerüljék a lövéseket. A kártyák használatakor tulajdonosuk nem csak elkerül egy lövést, de fel is vehet lapokat a pakliból, esetleg arra kényszerítheti a társakat, hogy a kezükből dobjanak el lapokat.

A Bang! - Dodge City új lapjainak részletes leírását megtaláljátok  a dobozban, ugyanitt pedig le vannak írva a részletes karakterbemutatók is. Olvassátok végig ezeket, mivel minél jobban meg kell ismernetek a 15 új karaktert, és azokat az új lapokat is, amelyek a játék során segítségetekre lesznek, vagy akár árthatnak nektek. Az alapjáték nem változik, tehát ugyancsak a banditák fognak a seriffre vadászni, és a seriff pedig a banditákat próbálja elfogni, míg a háttérbe más szereplők is bekapcsolódnak az eseményekbe, hol egyik, hol pedig a másik fél pártján. Most már nem kell félned a golyóktól, elkerülheted őket és nyugodtabban szövögetheted a tervedet, amelyhez új embereket is gyűjthetsz.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Bang Dodge City kiegészítő: új magyar kiadás
Pontbeli értékelés
Designer
Emiliano Sciarra
Year published
2004
Number of players
3 - 8
Category
American West, Bluffing, Card Game, Deduction, Expansion for Base-game, Fighting, Humor
BGG rank
Not Ranked
Link BGG
Complexity
1.65