Bang! kiegészítő: Wild West Show

Bang! kiegészítő: Wild West Show

Bang! kiegészítő: Wild West Show

SKU
8032611691027
49,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
30 perc
Játékosok száma:
4-7
Nyelvismeret:
Enyhén nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
EN, IT

A vadnyugaton mindenki azt gondolja, hogy ő a legnagyobb hős, azonban most újabb kegyetlen fickók jelentek meg a láthatáron. Nevük talán ismerős lehet néhányotoknak, azonban ha eddig nem tudtatok róluk, most biztosan megismerkedtek. A legendás cowboyok nagyjai közül olyanokkal fogtok találkozni mint: John Pain (= John Wayne), Flint Westwood (= Clint Eastwood), Big Spencer (= Bud Spencer), Teren Kill (= Terence Hill), Greygory Deck (= Gregory Peck), és itt még csak néhányukat soroltuk csak fel.

A Wild West Show során a kártyákat meg kell keverni, majd a pakli aljára kell tenni az ugyan ezt a nevet viselő lapot. A játékszabályok nem változnak, a játékmenet azonos marad egészen addig, amíg egy Wells Fargo vagy Stagecoach lap kijátszásra nem kerül. Aki kijátszotta ezt a lapot, a Wild West Show pakli legfelső lapját magához veszi, majd felolvassa a rajta található hatásokat. Ezeket a szabályokat és hatásokat nagyon meg kell figyelni, ugyanis ezek érvényben maradnak egészen addig, amíg újabb Wells Fargo vagy Stagecoach kártya kerül játékba. A lapok még azelőtt érvénybe lépnek hogy egy játékos megkezdené a körét és a fentebb említett lapok kijátszásakor kikerülnek a játékból, helyüket egy újabb hatást tartalmazó kártya veszi majd át. A Wild West Show lap felhúzása az jelenti, hogy ez a lap érvényes marad egészen a játék végéig, a rajta található hatás pedig mindenkit érint.

A hatások néha pozitívan néha pedig negatívan érinthetnek játékosokat. Néhány hatás a játékból:
Bone orchard: ez a hatás elősegíti a játékosokat abban, hogy minden kör folyamán visszakapjanak véletlenszerűen egy lelőtt karaktert. A lap 1 életponttal kerül vissza a játékba és mindaddig használható, ameddig újra meg nem hal.
Darling Valentine: amikor ezt a lapot húzza egy játékos, akkor mindenkinek el kell dobnia az összes kártyáját, majd ugyanennyi új lapot kell húznia a pakliból. Az akciót követően a játék folytatódik tovább a megszokott szabályok alapján.
Gag: amíg ez a lap érvénybe van, senkinek nem szabad beszélnie. A játékosok gesztikulálhatnak és adhatnak ki különböző hangokat, de nem szólalhatnak meg. Minden játékos aki beszélni próbál büntetésben részesül, ami egy életpontvesztésben nyilvánul meg.

Mi csak néhány hatást mutattunk be nektek, hogy érzékeltessük a változásokat, amelyeket az új Bang! Tartogat számotokra. A teljes karakterbemutató, valamint az új lapok részletes leírását megtaláljátok a dobozban.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Bang! kiegészítő: Wild West Show
Pontbeli értékelés
Designer
Emiliano Sciarra
Year published
2010
Number of players
4 - 7
Category
American West, Bluffing, Card Game, Deduction, Expansion for Base-game, Fighting, Humor
BGG rank
Not Ranked
Link BGG
Complexity
1.86