Bang! - magyar kiadás

Bang! - magyar kiadás

Bang! - magyar kiadás

SKU
5999553688184
89,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
30 perc
Játékosok száma:
4-7
Nyelvismeret:
Enyhén nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

Bang! Bang! Bang! Csak egy ember maradhat talpon! Szereted a westernt, a cowboyokat és a párbajt? Itt a lehetőség, hogy kedvenc szereplőd bőrébe bújva te is a vadnyugat hőse legyél. Négyféle identitás közül választhatsz. Képviselheted az igazságot és a törvényt, védheted a szegényeket és a rászorultakat.
Belebújhatsz a seriff szerepébe, és seriffhelyettes társaiddal megpróbálhatod megakadályozni a banditák gaztetteit, és leszámolhatsz a renegáttal. A játék során akkor van lehetőséged nyerni, ha leszámoltál minden banditával, és kivégzed a renegátot is.
Ha a rossz fiuk közé szeretnél tartozni, akkor a banditák csapatát kell erősítened, és minden áron a seriffet kell elkapnod illetve lelőnöd. Vigyázz, mert társaid jutalom fejében ellened is fordulhatnak! Akkor nyerhetsz, hogyha a játék során a seriff és a renegát is meghal.
A renegát célja életben maradni, és kihasználni a seriff és a banditák konfliktusát. Okosnak és megfontoltnak kell lenned, ha életben szeretnél maradni, és segítségre sem igazán számíthatsz, mivel a renegát egy magányos farkas. Ha neked sikerül életben maradnod, de a seriff meghal, akkor te nyerted meg a játékot.
A játék összesen 110 db. kártyát tartalmaz és 30 db. töltényt. Kezdődjön tehát a játék, ropogjanak a fegyverek, induljon a cselszövés!

Olvasd el a részletes játékbemutatót itt.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Bang! - magyar kiadás
Pontbeli értékelés
Designer
Emiliano Sciarra
Year published
2002
Number of players
4 - 7
Honors
2002 Japan Boardgame Prize Best Advanced Game Nominee, 2002 Lucca Games Best Original Game, 2003 Origins Awards Best Card Game Design Winner, 2003 Origins Awards Best Traditional Card Game Winner, 2004 Hra roku Nominee, 2005 Hra roku Nominee, 2007 Golden Geek Best Card Game Nominee, 2007 Golden Geek Best Party Board Game Nominee
Category
American West, Bluffing, Card Game, Deduction, Fighting
BGG rank
1192
Link BGG
Complexity
1.64