Barátaim az állatkölykök

Barátaim az állatkölykök

Barátaim az állatkölykök

SKU
8005125640126
29,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
3+
Játékidő:
10 perc
Játékosok száma:
1
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

A gyerekek a lehető leghamarabb meg kell ismerkedjenek az állatokkal és azok kölykeivel. A Barátaim az állatkölykök nevű gyerek társasjáték segít minden olyan családnak, ahol a szülők minél hamarabb be akarják vezetni csemetéjüket az állatok világában. A játék olyan feladványokat tartalmaz, amelyek során a gyerekek megismerkednek a ház körüli állatokkal, a sarkkör állataival, a szavannában élő állatokkal, valamint az erdő lakóival.

A feladványok úgy lettek kialakítva, hogy azokat akár már egy 3 éves gyerek is meg tudja oldani. A Barátaim az állatkölykök játék során minden elemet csak egyféleképpen lehet beilleszteni, ezért a megoldások során a gyerekek akár már saját magukat is le tudják ellenőrizni. A játék nem tartalmaz nagyon kis elemeket, azonban hogyha 3 év körüli gyerekre bízzuk, tanácsos a szülői felügyelet. Ez utóbbi nem csak azért jó, mert figyelni lehet a gyerek aktivitását, hanem azért is, mert a gyártó a szülőket is be szeretné vonni a foglalkozásokba. A képkártyák hátoldala a kártyákon lévő állatok neveit angolul is tartalmazza, így a szülők is be tudnak kapcsolódni a játékba, segítséget nyújtva gyerekeiknek. Ilyen kis korban hamarabban megy a tanulás is, ezért a gyerekek könnyen meg fogják tanulni az állatneveket, azonban nem kell elfelejteni azt, hogy a Barátaim az állatkölykök a játékra fekteti a hangsúlyt, tehát nem kell semmit ráerőltetni a csemetékre.

Ahogyan azt már megszoktuk a Clementoni kiadótól, egy nagyon jó minőségű, igazán szórakoztató játékot találunk a dobozban, amely segíti gyerekeink fejlődését, mindég szem előtt tartva a játékos megoldásokat. Biztosak lehetünk benne, hogy az apró csemeték egyik kedvenc játéka lesz, amelyet boldogan fognak rakosgatni bármikor.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Barátaim az állatkölykök
Pontbeli értékelés