Batik

Batik

Batik

SKU
3421271201229
106,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
6+
Játékidő:
10 perc
Játékosok száma:
2
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
RO, HU, EN, DE, FR

Egyszerű azonban szórakoztató játékra vágysz? A Batik társasjáték két személy számára készült. Ugyanúgy mint a sakkban, itt is egyik játékos a világos lapokkal játszik, a másik pedig a sötétekkel. A játék elején a színválasztást sorsolással kell eldöntenetek, azonban tudnotok kell, hogy a játékot a világos lapok tulajdonosa kezdi majd. A dobozban található keretet az asztal közepére kell tennetek, majd mindenik játékos egy-egy falapot kell a keretbe ejtsen. Miután a lapok a keretbe kerültek, ezek pozícióján már nem szabad változtatnotok. Célotok a Batik során az lesz, hogy játékostársatokat olyan helyzetbe hozzátok, amelyben az általa beejtett utolsó falap kilóg a keretből. Amint ezt a helyzetet sikerült elérnetek, megnyeritek a játékot, akinek pedig a falapja kilóg a keretből, az lesz a vesztes.

A játékmenetet nehezíteni is lehet, játszhattok hosszabb játszmákat is, melyek során a kilógó elemeket eltávolítjátok a játékból. Minden új kört az a játékos kezd majd, aki ez előzőt megnyerte, a játékot pedig elveszti az a játékos, akinek már nem marad több eleme, amit bedobhatna a keretbe.

A Batikra bármikor számíthattok! Játékszabályait pár perc alatt el tudjátok majd magyarázni bárkinek, játékidejének köszönhetően pedig bármikor, bármennyit játszhattok. Egy szimpla játék nem fog 5 percnél tovább tartani, ami pedig a hosszabb játszmákat illeti, csakis rajtatok múlik majd, hogy mennyire nyújtjátok meg őket. Játszhattok addig amíg el nem fogynak a lapjaitok, vagy számolhatjátok is a győzelmeket, kitűzve pedig egy győzelmi számot amelyet el kell érni, érdekesebbé tehetitek a Batikot.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Batik
Pontbeli értékelés
Designer
Kris Burm
Year published
1997
Number of players
2 - 2
Honors
2009 Årets Spill Best Children's Game Nominee
Category
Abstract Strategy, Action / Dexterity
BGG rank
6154
Link BGG
Complexity
1.12