BioClock

BioClock

BioClock

SKU
8005125606887
47,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
10 perc
Játékosok száma:
1-4
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

A Clementoni egy újabb oktató játékkal várja a tanulni vágyó gyerekeket. A Bio-Clock játékában egy órát kell majd a játékosoknak működtetniük, azonban nem is akárhogyan. Mindenki tud órát vásárolni a boltban, majd azt felhúzza, vagy elemet vásárol bele és tick-tack, tick-tack ketyeg is a szerkezet. A Bio-Clock egy picit más elven működik és azt szeretné megmutatni a gyerekeknek, hogy mennyire lenyűgöző a természetben megtalálható anyagok nagy része.

A Bio-Clock tulajdonosok egy ökológiai órát kell összeállítsanak, jobban mondva nem is egy órát, hanem egy hajtóelemet. Az óra maga a dobozban van, azonban a gyerekek, követve az útmutatásokat, gyümölcsből, gyümölcsléből, vagy sós vízből egy olyan elemet kell kialakítsanak, amely működtetni fogja az órát. Nincs környezetszennyezés, nincs pusztítás, itt az ökológiai óra, amelyet akár már egy 8 éves gyerek is össze tud szerelni.

Mint általában a Clementoni termékek, a Bio-Clock is valami új dologra próbálja megtanítani a gyerekeket és mindezt természetesen úgy, hogy játékosan vezeti be őket a tudományok világába. A játékot 8 éven felüli gyerekeknek ajánljuk és a szülők felügyelete is ajánlott, ha nem biztonsági okokból, akkor legalább azért, mert ők is tanulhatnak ebből a fantasztikus játékból.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:BioClock
Pontbeli értékelés