Monthly Archives: May 2016

 1. Paprikás játék a Jatszma.ro-n

  Fáj a fogad...egy új társasjátékra? Vagy csak egyszerűen próbára tennéd a szerencséd? Akkor ez a küldetés számodra nem lehetetlen:  Kutasd fel a Játszma.ro internetes oldalt és a több mint 1000 társasjáték közül válassz ki egyet a készleten lévők közül bármilyen értékben.

  Olvass tovább »
 2. Dixit társasjáték

  Minden ember kedveli a művészetet, van, aki a szobrászat, van, aki a festészet, mások pedig a zene világában tudnak teljesen elmerülni. Egy biztos, bármilyen művészeti ágban is érezzük magunkat otthon az egyedi hatással van ránk. Mindenki máshogyan éli meg a dolgokat, más érzelmek és más gondolatok formálódnak bennünk, még annak ellenére is, ha pontosan ugyanazt az alkotást szemléljük vagy hallgatjuk. Pontosan erre építkezik a Dixit. Összehozza az embereket a festészet világában és feltárja gondolataikat egy-egy alkotásról.Dixit társasjáték

  Olvass tovább »
 3. Bang! - a vadnyugat kártyajátéka

  A nap lenyugodóban volt, csak ők ketten álltak kint a poros utcán, az idő lelassult és talán meg is állt, számukra biztos, hosszú ideig csak nézték egymást szemrebbenés nélkül, egy váratlan pillanatban azonban a bandita keze megremegett, nem is várt többre a seriff, a másodperc tört része alatt előkapta fegyverét és tüzelt, pár pillanattal később a bandita magatehetetlenül rogyott össze a város főterén. Bang!

  Olvass tovább »
 4. Mysterium

   

  Mysterium Társasjáték

  Félhomály, gyertyafény, halk zene a háttérben, úgy-e milyen jól hangzik ez? Igen, ha ezt nem egy kísértet járta kastélyban tapasztalod elzárva mindentől, akkor úgy gondolom, hamar átértékelődik ez a meghitt pillanat. Most viszont mégis arra kérlek titeket, időzzünk el itt egy kicsit és ismerkedjünk meg a kastély történetével. Szellemek, látomások és feltáratlan rejtélyek jellemzik a bemutatóm mai kiválasztottját a Mysteriumot.

  Olvass tovább »