Bora Bora

Bora Bora

Bora Bora

SKU
4005556269150
209,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
12+
Játékidő:
100 perc
Játékosok száma:
2-4
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
EN, DE, FR

Bora Bora szigetét meglátogatni talán mindenkinek örökös álma. Neked most megadatik az esély, még ha csak egy játék formájában is, hogy bejárd a szigetet, építkezz rajta, és fejleszd saját kis törzsedet.

Ebben a társasjátékban bejárod Bora Bora szigetét, kunyhókat építesz rajta, ahova a törzsbeli férfiak és nők le tudnak telepedni, fel tudják fedezni a halászterületeket, és kagylókat tudnak gyűjteni neked, illetve fejlesztik a törzset. A templomokban hű papjaid fogják majd gyűjteni az adományokat, valamint segítségül tudják hívni az isteneket hogyha szükség van rájuk.

A játék fordulókra és fázisokra van felosztva. Az A fázis során a játékosok dobnak egyidejűleg mindhárom kockájukkal, majd végrehajtanak egy akciót. Az akció végrehajtásához szükség lesz egy kockára, így ez a fázis addig fog tartani, amíg el nem fogy minden játékos kockája. Az akciók nagyon sokfélék lehetnek (pld.: pártfogó akció, nő akció, templom akció, építési akció), ezek részletes leírását megtaláljátok a dobozban. A B fázisban használható egy nő és egy férfi akció lapocska, amelyeknek a sorrendjét majd a játékosok határozzák meg. Ezek az akciók során olyan tevékenységekben lesz részetek mint például a vándorlás, nyersanyag beszerzése, költözés, vagy tetoválás. A C fázis a kiértékelő fázis, amikor is a játéktábla jobb oldalán minden játékos kiértékelést, illetve győzelmi pontokat kap.

A Bora Bora játéka a 6. forduló után véget ér. Minden játékosnak ekkor össze kell számolnia a győzelmi pontjait, ezek összegzése után pedig kiderül, hogy kinek sikerült a legjobban segíteni a törzsét, és ki lett a játék győztese.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Bora Bora
Pontbeli értékelés
Designer
Stefan Feld
Year published
2013
Number of players
2 - 4
Honors
2013 International Gamers Award - General Strategy: Multi-player Nominee, 2013 Meeples' Choice Nominee, 2013 Meeples' Choice Winner, 2013 The Golden Elephant Award Finalist
Category
Dice
BGG rank
184
Link BGG
Complexity
3.74