Botanika

Botanika

Botanika

SKU
8005125649150
83,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
10+
Játékidő:
30 perc
Játékosok száma:
1
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

A Botanika doboza olyan kellékeket rejteget, amelyek segítségével saját magad is kertészkedhetsz. A nagyító segítségével a dobozban található magvakat elemezheted. Miután felfedeztél minden érdekességet rajtuk, szemmel követheted, hogyan is fejlődnek ki a növények ezekből a picike kis magvakból. Az üvegház, és a tápanyag segítségedre lesz abban, hogy erőteljes és egészséges növényeket nevelj. Miután már úgy gondolod, hogy növényeid elég erősek kiültetheted őket a dobozban található cserépbe, így már mindenki láthatja kemény munkád termését.

A Botanika tartalmaz a kertészkedéshez szükséges kellékeken kívül, egy illusztrált kézikönyvet is, amelyből megtanulhatod a növények részeit, tulajdonságait, és a kártyák segítségével könnyen felismered majd a különböző fákat, és ezek leveleit, illetve terméseit.

A Botanika egy kiváló játék a gyerekek számára, akik szórakozva tanulhatják meg a növénytípusokat, és kedvükre foglalkozhatnak a kertészkedéssel. Kis növényeket nevelve ők is felelősségtudatot tanulnak, és gondoskodást tanúsítanak. Önálló munkára, a természet megismerésére és szeretésére ösztönöz játékosan a Botanika.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Botanika
Pontbeli értékelés