Buliszervíz - a partibeindító

Buliszervíz - a partibeindító

Buliszervíz - a partibeindító

SKU
5999887661020
139,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
18+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
4-8
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

Egy igazán kellemes, szórakoztató estére vágysz, ahol minden barátod kikapcsolódhat? Szedj össze 4-8 barátot, kapd elő a Buliszerviz társasjátékot, és már kezdődhet is a kacagás. 21 Buli Dollárt kell megszerezned a játékban, ha ez sikerült, akkor te győztél, és a többieknek térden állva kell majd elszavalniuk a Buliszerviz győzelmi versét. Ha még érdekesebbé szeretnétek tenni az estét, akkor megegyezhettek más jutalmakban, vagy akár más büntetésben is.

A lépegetős játék során különböző feladatokat kell majd teljesítenetek, amelyekhez ha éppenséggel nincs ízlésetek, vagy nem szeretnétek megoldani, akkor egy bizonyos számú dollárért lepasszolhatjátok másnak. A hangulatkártyák érdekes, vicces feladatokat tartalmaznak, a bevállalós kártyák viszont durvább, erotikus, akár disznó feladatokkal várnak. Ha a társaság nem bevállalós, vagy talán nem mindenki kapható az erotikusabb feladatok elvégzésére, akkor ezeket kivehetitek a játékból.

A Buliszerviz során lehetőségetek nyílik majd az: éneklésre, mutogatásra, rajzolásra, vetkőzésre, táncra, párbajokra és még egyéb mókás jelenetekre. A feladatok során nyerhettek, vagy veszíthettek dollárokat, de idővel rájöttök majd, hogy ez a játék nem csak a győzelemről szól. Persze ki ne érezné magát a társaság legjobbjának, amikor a többiek térdre borulva szavalnak neki, de ez csak hab a tortán. Olyan élményekkel gazdagodtok majd a játék során ami önmagában is nagyon jó, de a játékot használhatjátok egy igazán ütős buli előjátékaként is, mert határozottan megállja a helyét. Induljon hát a buli!

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Buliszervíz - a partibeindító
Pontbeli értékelés