Carcassonne Téli kiadás

Carcassonne Téli kiadás

Carcassonne Téli kiadás

SKU
Carcassonne Téli kiadás
79,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
30 perc
Játékosok száma:
2-5
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

 

Carcassonne, egy franciaországi város, mely magáénak mondhatja Európa legnagyobb középkori várát. A kettős fal csaknem három kilométer hosszú és közel ötven torony védi, amikhez hozzájön még Chateau Comtal, a legbelsőbb bárói palota tornyai. Carcassonne nem hétköznapi város, ahogy a feladatotok sem lesz hétköznapi: építsétek fel ezt a várost és vegyetek birtokba minél nagyobb területet belőle!


Nyakunkon a tél
Ez az a játék mely emberek millióit ülteti le az asztal mellé egy-egy közös játszmára. Rengeteg kiegészítőt és apróságot adtak már ki hozzá és most itt van ez a téli kiadás. De mit is nyújt? Csak egy téma váltás vagy kapunk valami újat is?!

Elsősorban egy új, ezúttal a nyári helyett téli tájon építhetjük városunkat. Az eredeti lapkakészlet is megmarad, tehát kapunk 72 lapkát, mely megegyezik az eredeti lapkák típusával. 
Viszont, hogy azért a veteránokat is érje egy kis meglepetés, a készítők a gyönyörű téli grafika mellett 12 új lapkával bővítik az eredeti készletet. 


Ez a kiadás igazán hangulatosra sikerült, egyetlen Carcassonne rajongó gyűjteményéből sem hiányozhat! Akik pedig új játékosok, nekik is szívesen ajánljuk - bár ehhez egyenlőre még nincs kiegészítő, de ismerkedő bevezető játéknak ugyanolyan tökéletes, mint az eredeti, nyári kiadás.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Carcassonne Téli kiadás
Pontbeli értékelés
Designer
Klaus-Jürgen Wrede
Year published
2012
Number of players
2 - 5
Category
City Building, Medieval
BGG rank
954
Link BGG
Complexity
1.83