Cash 'n Guns

Cash 'n Guns 2.kiadás

Cash 'n Guns 2.kiadás

SKU
5425016924747
149,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
10+
Játékidő:
30 perc
Játékosok száma:
4-8
Nyelvismeret:
Enyhén nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU, EN

Minden játékos egy gengszter szerepét ölti magára, és megpróbál minél nagyobb részt kivenni a hatalmas zsákmányból egy mindent eldöntő lövöldözés során.

A játékosok szivacspisztolyokat fognak egymásra, amit minden forduló elején betáraznak éles, vagy vaktölténnyel. Ezután visszaszámlálás után mindenki ráfogja a fegyvert arra a játékosra, akit szeretne kiejteni az adott fordulóból, újabb visszaszámlálás következik, ami után a játékosoknak van egy utolsó lehetőségük, hogy feltegyék a kezüket és kiszálljanak, ha úgy gondolják lövés érheti őket az adott fordulóban, ha viszont elszántak, akkor maradnak. Aki ebben az esetben is bátor volt és bent maradt, az a lapok felfedése után kiderül vaktölténnyel, vagy éles lőszerrel nézett farkasszemet. Azok a játékosok, akiket nem ért találat és nem adták meg magukat szétosztják a forduló zsákmányát egymás között. A játék 8 fordulón keresztül zajlik, amely során a játékosok pénzt, ékszereket és festményeket gyűjtögetnek, amit a közös rablásból szereztek, mielőtt egymásra nem fogták a fegyvereiket a nagyobb részesedés reményében.

Az a játékos nyer, aki a legnagyobb zsákmányt gyüjti össze a 8 forduló végéig és természetesen az sem árt, ha életben marad. Az a játékos, aki 3 lövés kap a játék során, kiesik, ha esetleg nem tudja megszerezni az egyik orvosi csomagot, hogy helyrehozza magát.

2014 - Az év partyjátéka - díj nyertese

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Cash 'n Guns 2.kiadás
Pontbeli értékelés
Designer
Ludovic Maublanc
Year published
2014
Number of players
4 - 8
Honors
2014 Golden Geek Best Party Board Game Nominee, 2014 Golden Geek Best Party Board Game Winner, 2015 Origins Awards Best Board Game Nominee, 2015 UK Games Expo Best Party Game Winner
Category
Bluffing, Fighting, Humor, Mafia, Negotiation, Party Game
BGG rank
633
Link BGG
Complexity
1.26