Catan kiegészítő: Kereskedők és barbárok

Catan kiegészítő: Kereskedők és barbárok

Catan kiegészítő: Kereskedők és barbárok

SKU
9001890745799
119,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
60 perc
Játékosok száma:
2-4
Nyelvismeret:
Enyhén nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

Catan telepeseire új kihívások várnak. Öt új hadjárattal bővült ki az eredeti játék, amely új izgalmakat is hoz magával. Most már két ember is elegendő ahhoz, hogy Catan szigetét meghódítsa. Márványt és üveget szállíthatsz kocsikon a várhoz ahol a legfontosabb személyiségek tárgyalnak. Az úton nagyon sok kihívás vár rád. Óvakodnod kell a barbároktól, akik bármikor rád támadhatnak, és kifoszthatják az általad védett kocsikat. Lovagokat kell kiképezned, akik segítségével szembeszállhatsz a barbárokkal. A dolgod egyáltalán nem könnyű, azonban ha sikerül kiűznöd a barbárokat Catan partjairól, akkor megkezdődhetnek a munkálatok. A csaták során megsérült épületeket meg kell javítanod, és minden más, a barbárok által keltett kárt helyre kell hoznod. Szerencsédre az utak és hidak segítségével a közlekedés könnyebbé válik, így a cserekereskedelem is fellendül, aminek köszönhetően könnyen nyersanyaghoz tudsz jutni.

Ha sikerül Catan partjait elfoglalnod, és meg is tudod védeni ezt a területet a barbárok támadása elől, akkor használd ki a temérdek lehetőséget amit nyújthat számodra. Halászd ki a tenger és a tavak mélyén található kincseket, amelyek hozzá segítenek majd, hogy te legyél Catan szigetén az úr.

A Kereskedők és barbárok kiegészítő nem egy önálló játék! Minden mostanáig megjelent Catan telepesei játékkal játszható, amely tartalmaz műanyagfigurákat.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Catan kiegészítő: Kereskedők és barbárok
Pontbeli értékelés
Designer
Klaus Teuber
Year published
2007
Number of players
2 - 4
Category
Expansion for Base-game, Negotiation, Transportation
BGG rank
Not Ranked
Link BGG
Complexity
2.58