Chocolate Fix

Chocolate Fix

Chocolate Fix

SKU
5999556750796
79,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
6+
Játékidő:
10 perc
Játékosok száma:
1
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

Egy nagyon jó barátod nyaralni megy és egy kis segítséget szeretne kérni tőled. A cukrászda amit vezet üresen marad az ő távollétében, de ő szeretné hogyha te átvennéd a rendeléseket. Mivel másnap sietnie kell a repülőtérre, sajnos elfelejt neked pontos információkat adni a rendelésekkel kapcsolatban, tehát egyedül kell megoldanod az esetleges problémákat.

Nem kell feltétlenül édesszájúnak lenned, hogy játszhasd a Chocolate Fixet, de azért nem árt hogyha szereted a süteményeket. 9 figurával találkozol majd a játékban, amelyek közül 3 epres, 3 vaníliás, valamint 3 csokis bonbon. Ezeket kell majd a 3x3-as táblán sorba raknod. A doboz tartalmaz még egy feladatfüzetet is, amely nem csak a feladatokat, hanem a megoldásokat is tartalmazza. A feladatok a kezdő szinttől egészen a profi szintig terjednek, szóval mindenki megtalálja majd a neki megfelelő nehézségű feladványt.

A bonbonokat a feladvány szerint el kell helyezned a Chocolate Fix tábláján, azonban használnod kell a logikádat is. A lapok nem mondják meg pontosan a bonbonok helyét, csak kis jeleket adnak neked segítségül. Mivel az elhelyezendő tárgyak nem csak különböző színűek, hanem különböző formájúak is, ezért megtörténhet, hogy a feladatban az áll: az alsó sorban középre egy piros bonbon kell kerüljön. Ezek mellett pedig kapsz még egy olyan segítséget, amely azt mondja, hogy az alsó sorban egy kör alakú bonbon mellett egy piros kör alakú bonbon kaphat csak helyet. Az ilyen kis segítségeket okosan kell majd használni, mert sok esetben csak ezek segítségével döntheted el, hogy melyik formát is kell használnod az adott esetben.

A Chocolate Fix egy logikai játék, amely során biztosan nem fogsz elhízni, mert 0 kalóriát tartalmaz, azonban az agytorna az garantált. Amint sikerült az egyszerűbb feladatokat megoldanod, nekikezdhetsz a haladó szintű feladványoknak. Ne feledd, minden egyes megoldást megtalálsz a füzeted hátsó lapjain, így bármikor leellenőrizheted magad.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Chocolate Fix
Pontbeli értékelés