Color Pop társasjáték

Color Pop társasjáték

Color Pop társasjáték

SKU
3421271303312
129,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
1-5
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
RO, HU, EN, DE, FR, IT

Ha egy olyan társasjátékra vágysz, amelyben a pálya folyamatosan változik, és neked minden percben újra kell gondolnod a stratégiád, akkor a Color Pop a megfelelő számodra. A játék során színeket kell kiejtened a tábláról, és akkor győzhetsz, ha mindezt úgy teszed meg, hogy neked marad a legkevesebb korongod. 100 darab korong található a Color Pop tábláján, és neked ebből kell a lehető legtöbbet kiejtened. A játék elején minden játékos titokban húz egy színt.

Fontos a stratégia szempontjából, hogy az ellenfél a lehető legkésőbb tudja meg, hogy te épp melyik szín kiejtésén dolgozol, mert így nehezebb lesz neki ellened dolgoznia. Azokat az összefüggő részeket amelyeket egy bizonyos színből alkotsz, kiveheted a tábláról, így egyszerű lesz majd a játék végén összeszámolni a megmaradt korongokat, és megnevezni a győztest. A játék érdekessége, hogy a szabályok változtatása után nehezebbé is válhat. Az első kőrben ha két vagy több színt húz egy játékos, akkor elég komoly stratégiai kihívást jelenthet eltüntetni az összes korongot a tábláról. Hogy a játékot ne csak társaságban tudjátok játszani, a Color Pop egy kivételes lehetőséget nyújt nektek, ugyanis egyszemélyes változata lehetővé teszi a magányos gyakorlást. A játék menete nem változik, egy vagy több színt kihúzva azon kell dolgoznotok, hogy minél több korongot kipotyogtassatok a tábláról. A Color Pop-ot csapatban is lehet játszani, az alapszabályok érvényesek ebben az esetben is, arra kell csupán figyelnetek, hogy a csapattársak egymással szemben kell üljenek. A kihúzott titkos színt a csapattagok elcserélik egymás közt és indulhat is a csapatmunka.

A család kedvencévé válhat nagyon hamar a Color Pop ugyanis folyamatosan változó felülete, azonban egyszerű játékmenete igen szórakoztató. A játék során csak annyit tudnak a játékosok, hogy melyik színt kell mihamarabb kiejteniük a tábláról, fontos azonban odafigyelni arra is, hogy mit mesterkedik az ellenfél, mert ahogy az összefüggő formákat alkotó korongokat kipattintja a tábláról, a felszabaduló üres helyekre lecsúsznak a felső korongok, így folyamatosan új helyzetek alakulnak majd ki, és ezekhez a helyzetekhez kell igazítani a taktikát is. A gondos tervezés, az ellenfélre való figyelés, és akár a sok egyszemélyes gyakorlás meghozza a gyümölcsét és a te személyedben ünnepelhet új Color Pop bajnokot!

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Color Pop társasjáték
Pontbeli értékelés
Designer
Lionel Borg
Year published
2011
Number of players
1 - 5
Category
Abstract Strategy, Deduction, Puzzle
BGG rank
10185
Link BGG
Complexity
1.24