Csodapalota

Csodapalota

Csodapalota

SKU
5999556751755
93,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
4+
Játékidő:
10 perc
Játékosok száma:
1-6
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

Tudtad hogy az aprócska tündérek szeretnek építkezni? Van nekik egy olyan szokásuk, hogy szeretnek palotákat építeni a bokrokba, a magas fű között, valamint a fák tövében. A paloták iránti szeretetüket szeretnék most megosztani veled, ami azt jelenti, hogy lehetőséget biztosítanak számodra, hogy te is nekiláss az építkezésnek.

A Csodapalota dobozában különböző fából készült formákat fogsz találni, ezek képezik az építőelemeket. Minden egyes alkalommal amikor játszani szeretnél, tanácsos különválogatnod a feladatkártyákat. Ezek a kártyák tartalmazzák azokat az épületeket amelyeket meg kell majd építened. A feladatok csoportosítva vannak nehézség szerint, vagyis a könnyebb feladatokhoz kevesebb építőelemre lesz szükséged, a nehezebbekhez azonban már az is lehetséges, hogy az összes fa formát használnod kell. A kártyák egyik oldalán a feladatokat fogod megtalálni, a másik felükön pedig a megoldást. Mivel több játékvariáció közül választhatsz, ezért megtörténhetik majd az is, hogy a lapok megoldás oldalát kell majd használnod ahhoz, hogy sikeresen felépítsd a palotádat.

Fontos tudnod, hogy minden feladatnál fel kell használnod az összes építőelemet. A feladatkártyán megjelölt formákon kívül nem használhatsz más elemeket, de úgy kell építkezned, hogy az összeset felhasználd közülük. A megoldások ellenőrzésénél jól figyelj, mert egy feladatnak több megoldása is lehet, éppen ezért nem biztos hogy a te megoldásod nem jó, csupán csak azért mert nem talál a kártyán megadott változattal. Az építőelemek azonban pontosan kell illeszkedjenek egymáshoz, nem lóghatnak ki a falaknál, vagy nem állhatnak össze-vissza. Tanácsos minden új elemet leellenőrizni, hogy stabilan álljon a helyén, valamint célszerű a tornyok felhelyezését a játék végére hagyni.

A Csodapalota során játszhatsz egyedül is, vagy akár meghívhatod barátodat egy izgalmas partira. Játszhattok építészbajnokságot, vagy akár mester és tanítványt is, a lényeg hogy minden alkalommal jól érezzétek magatokat.

Mivel a kisebb gyerekeknek fontos az, hogy időt töltsenek el szüleikkel, a Csodapalota rendelkezik egy olyan változattal is, amelyben a gyerekek szüleikkel közösen építenek palotákat. A könnyebb feladványok közül tanácsos hagyni, hogy a gyerek válasszon egy olyat, amely neki nagyon tetszik. Fontos, hogy a gyerek dicséretet kapjon minden feladatért, amelyet sikerült helyesen megoldania. Szülőkként kapcsolódjunk mi is bele a játékba, hiszen a legegyszerűbb feladatok is varázslatossá válnak, hogyha együtt végezzük el őket.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Csodapalota
Pontbeli értékelés