Csőrendszerek - Light Line

Csőrendszerek - Light Line

Csőrendszerek - Light Line

SKU
4013754131025
39,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
5+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
1-8
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU, EN, DE, FR

A Light line kártyajáték során csőrendszereket fogtok építeni. A pakli különböző lapjain színes vezetékeket találtok, amelyekből egy egész nagy rendszert kell építenetek. A lapokkal több játékvariánst is játszhattok, amelyekben lapokat kell egymáshoz illesztenetek, de ez bizonyos variánsokban történhet csakis fejben, anélkül, hogy a kártyákhoz nyúlnátok.

A lapok hátoldalán számok találhatóak, ezek alapján kell csoportosítanotok őket, majd fel kell csapnotok egy hármas számozású lapot. Ez lesz a kezdőlap, innen fogtok majd elkezdeni vezetékeket építeni. A Light line kártyáinak mind a négy oldala 3-3 csatlakozópontot tartalmaz, ezek alapján kell majd összecsatolnotok a rendszereket. Minden olyan rendszer építése, amelyben azonos színű vezetékek csatlakoznak egymáshoz, pontokat jelentenek majd számotokra. A játékot mindég addig kell játszani, amíg el nem fogynak a kártyák, ilyenkor pedig össze kell számolni a megszerzett pontokat.

A Light line tartogat azonban más játékvariánsokat is számotokra. Játszhatjátok egyedül is a játékot, ahol mindég a lehető leghosszabb egyszínű vezetékrendszer építése a cél, vagy összeszedhetitek a társaságot egy Gondolkodó partira. A Gondolkodó variánsban nem szabad a kártyákhoz nyúlni, itt csak fejben lehet építeni a rendszereket. Aki úgy érzi, hogy kigondolta a leghosszabb vezeték megépítését, bemutatja azt társainak. Természetesen az a játékos nyer majd közületek, akinek sikerül be is mutatnia a megoldást, amely helyesnek is bizonyul. Ez a változat egy jó kis agytorna mindenki számára.

A kártyajátékok szabályai egyszerűek, játékmenetük pedig gyors. Ezek a tulajdonságok a Light line-ra is mind igazak. Nagyon kellemes időtöltést nyújthat olyan családokban, ahol már kifogytak a szülők a jó ötletekből. Használni lehet őket egy zsúr alkalmából, de nagyon hasznos bemelegítő játék is lehet egy hosszabb társasjáték délután kezdetén.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Csőrendszerek - Light Line
Pontbeli értékelés
Designer
Jörg Domberger
Year published
2013
Number of players
1 - 8
Category
Card Game, Real-time
BGG rank
14444
Link BGG
Complexity
1.00