Csótány Póker

Csótány Póker

Csótány Póker

SKU
5999556751564
55,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
2-6
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

A Csótány Póker a hagyományos póker játék és a blöffölős kockajátékok ötletéből indul ki, és fergeteges parti-játékként vonult be a játék történelembe. A játékosok megpróbálnak annyi kártyát a többi játékosnak átadni, amennyit csak lehetséges. Az első olyan játékos, aki négy ugyanolyan bogarat ábrázoló kártyát kap, elveszíti a játékot. A győzelemhez jól kell egy kis csavaros ész, jó adag emberismeret és sok-sok blöff.

A játékosok a kártyákat fejjel lefelé fordítva adják át egymásnak. A kártyákat kapó játékos elhiheti vagy cáfolhatja, hogy a neki felkínált kártyák megfelelőek-e. Aki hiszi, veszi. Aki nem hiszi, megnézi: ha leleplezte a blöfföt, a felkínálóé a ronda bogár, ha cáfolta a valódi kínálatot, el kell vennie. A következő játékos aztán ugyanazzal a döntéssel szembesül.. Az első játékos, aki négy ugyanolyat kap, vagy felhasználja az összes kártyát a kezéből, elveszíti a játékot.

2004 - "Az év kártyajátéka" díj nyertese

 

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Csótány Póker
Pontbeli értékelés
Designer
Jacques Zeimet
Year published
2004
Number of players
2 - 6
Honors
2004 Fairplay À la carte Winner, 2004 Kinderspielexperten "8-to-13-year-olds" Nominee, 2004 Spiel des Jahres Recommended, 2005 Japan Boardgame Prize Best Foreign Game for Beginners, 2006 As d'Or - Jeu de l'Année Nominee, 2007 Hra roku Nominee
Category
Bluffing, Card Game, Party Game
BGG rank
1034
Link BGG
Complexity
1.12