Csótánytánc - Kakerlakentanz

Csótánytánc - Kakerlakentanz

Csótánytánc - Kakerlakentanz

SKU
4001504408695
49,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
6+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
2-6
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU, DE

Aki ismeri a Csótánysaláta vagy a Csótányleves társasjátékokat, annak az új Csótánytánc nem fog nagy meglepetést okozni. Egy gyors kártyajátékot rejt magában a doboz, amelyben arra törekedünk majd, hogy a lehető leghamarabb megszabaduljunk lapjainktól.

A Csótánytánc lapjait egyenlő arányban szét kell osztani a játékosok között, ezek pedig mindenki előtt egy paklit fognak képezni. A játékosok sorban fogják kijátszani lapjaikat, ami azt jelenti, hogy a soron következő játékos felcsapja a legfelső lapját, megnevezi a képen található figurát, majd leutánozza a lapon látható táncot. Korábbi változataihoz hasonlóan, a Csótánytáncban is nagyon figyelni kell azokat a lapokat, amelyek már az asztalon vannak, ugyanis két egyforma kártya csak úgy kerülhet egymásra, hogyha a második lap gazdája nem az eredeti nevén nevezi a kártyát.

Ebben a változatban is van tabu kártya, ami azt jelenti, hogy ilyenkor a játékosok egy új paklit kezdenek és ide gyűjtik majd a lapokat. Figyelni kell az új pakli kezdésekor és minden olyan esetben amikor a paklikat váltani fogjuk, hogy milyen lap található ezek tetején, milyen lapot kell tabunak tekinteni, ugyanis ennek megnevezését nem szabad majd használnunk.

Mint minden korábbi változatban, itt is az lesz a cél, hogy a lehető leghamarabb megszabaduljunk lapjainktól, azonban minden egyes rossz lépés, minden egyes hibázás után kártyákat kell felvennünk, szóval tanácsosabb figyelni a lapokat és picit lassabbra venni a tempót. A játék során találkozunk majd különböző táncmozdulatokkal, amelyeket utánoznunk kell, ezek néha komolyan megmozgatnak minket, mivel az egyszerű kézmozdulatoktól a székből való felugrásig minden változatban jelen vannak.

Kezdődjék hát a tánc, a móka, a szórakozás! Reméljük hogy mindenki kedvét leli majd ebben a pörgős, táncos kártyajátékban.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Csótánytánc - Kakerlakentanz
Pontbeli értékelés
Designer
Jacques Zeimet
Year published
2014
Number of players
2 - 6
Honors
2014 Kinderspielexperten "5-to-9-year-olds" Nominee
Category
Action / Dexterity, Card Game, Children's Game, Humor, Real-time
BGG rank
14308
Link BGG
Complexity
1.00