Dino Park társasjáték

Dino Park társasjáték

Dino Park társasjáték

SKU
9001890608193
49,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
7+
Játékidő:
10 perc
Játékosok száma:
1-4
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

A Dino Park elkészült, azonban egyelőre üresen áll. A park szakembereket bérel fel, akiknek az a dolguk, hogy beszerezzék a kellő felszereléseket, majd ezeket használva dinoszauruszokat fogjanak el. A Dino Park akkor nyithatja meg kapuit, amikor kellő mennyiségű látványossággal rendelkezik a látogatók elkápráztatásához.

A játékosoknak az a legfontosabb feladatuk a társasjáték során, hogy olyan dinoszauruszkártyákat gyűjtsenek, amelyeknek a legmagasabb értékük van, valamint a játék végére a lehető legtöbb pontot gyűjtsék.

A soron lévő dinóvadász dob mind az öt kockával, majd ezek közül minimum egyet félretesz. Abban az esetben, hogyha a félretett kocka távcsövet mutat, a játék folytatódik tovább, a játékos pedig eldöntheti, hogy befejezi körét, vagy újra dob a kockákkal. A félretett kocka azonban tartalmazhat befogó-felszerelést is, ami azt jelenti, hogy a dinóvadász egy kalandort állíthat fel arra a dinólapra, amelyen az adott ábra szerepel.

Újradobás esetén a játékos megint félre kell tegyen legalább egy kockát, és újból a kiválasztott kocka ábrája határozza meg, hogy mi lesz a következő lépés. Amint egy játékos úgy dönt, hogy abba szeretné hagyni a dobást, meg kell néznie, hogy a 3 dinólap közül, amelyek az asztalon vannak, valamelyiken megtelt a kalandoroknak szánt mező vagy sem. Ha sikerült köre folyamán megtölteni valamelyik lap összes mezejét, akkor azt magához veheti, a dinólap helyébe pedig újat kell húznia a pakliból.

A játékos elveszti lépési jogát abban az esetben, hogyha dobás után egy kockát sem tud félretenni. Minden alkalommal a játékosnak le kell ellenőriznie, hogy a félretevésre szánt kocka olyan befogó-eszközt ábrázol, amely a három dinókártyán is szerepel, valamint kalandor lehelyezése is lehetséges.

A Dino Park játékát addig kell játszani, amíg a húzópakli összes lapja el nem fogy, és minden dinólap gazdára nem talál. Minden játékos összeszámolja a megszerzett dinólapok értékét, majd az összegek alapján nyertest kell hirdetni. Akinek sikerült a legtöbb dinoszauruszt befognia és a legtöbb pontot gyűjtenie, az megnyeri a Dino Park játékát, valamint ő lesz hivatalosan is a legjobb dinóvadász.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Dino Park társasjáték
Pontbeli értékelés
Designer
Reiner Knizia
Year published
2008
Number of players
1 - 4
Category
Dice, Horror
BGG rank
10301
Link BGG
Complexity
1.12