Doom: A társasjáték - magyar kiadás

Doom: A társasjáték - magyar kiadás

Doom: A társasjáték - magyar kiadás

SKU
9781589941816
189,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
12+
Játékidő:
180 perc
Játékosok száma:
2-4
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

A számítógépes játékok szempontjából a Doom igen nagy népszerűségnek örvendett. Az egyik legnépszerűbb, egyben pedig legérdekesebb játéknak tartott Doom rengeteg játékost ragadott magával, és általa sokan a képernyők előtt ragadtak hosszú időre. A Doom társasjáték változata is remélhetőleg nagy társaságokat mozgat meg, és egy kellemes időtöltést, jó kikapcsolódást biztosít számukra.

A Union Aerospace Corporation a Marson kialakított egy bázist, melyen fontos, azonban nagyon titkos küldetései vannak. Sajnos néhány dolog balul sült el, és a bázist egy másik dimenzióból érkező démonok szállták meg. Ezen démonok legyőzésére minden erejére szüksége van a bázisnak, azonban a démonok nagyon erősnek bizonyulnak, így csak a legjobb katonák tudnak szembe szállni velük.

A Doom társasjátékot 2-4 személy számára találták ki, és a legjobb felállást a 4 játékos jelenti. Hárman közülük a legjobb katonák bőrébe bújnak, állig felfegyverkezve szállnak szembe a szörnyekkel, amelyek közül sikerül is a játék során jó néhányat lemészárolniuk. Ahogy felkutatnak minden egyes szobát, benéznek minden sarokba, és kiirtanak minden szörnyet, a játékosok újabb fegyverekhez jutnak, és felszerelésük is megerősödik, azonban arra is rájönnek, hogy csapatban szinte semmi nem állhat az útjukba.

A negyedik játékos azonban nem katonaként, hanem a szörnyek irányítójaként kapcsolódik be a játékba. Neki az lesz a szerepe, hogy keresztbe tegyen a katonáknak, gátolja őket küldetéseik végrehajtásában, és ahol csak sikerül csapdákat állítson fel számukra.

Ami a küldetéseket illeti, a játékosok egy forgatókönyvet fognak követni, amelyben a küldetéseknek jól meghatározott céljaik vannak. Ezeket a célokat el kell érni, és mindkét fél erre fog törekedni a játék során. A forgatókönyvet csak a démonokat irányító játékosnak szabad elolvasnia, ellenkező esetben nagyon sok váratlan esemény, és meglepetés kárba vesz. A dobozban található forgatókönyvben sok küldetés található, azonban hogyha ezek már nem nyújtanak kihívást, akkor a játék weboldalán újabb küldetéseket találtok, de ti magatok is találhattok ki feladatokat, arra kell csak figyelnetek, hogy ezekben mindkét fél azonos nehézségű célt kövessen.

A Doom társasjáték nem fog csalódást okozni sem az új játékosoknak, sem azoknak akik nagy rajongói voltak a számítógépes változatnak. A katonák és szörnyek közötti harc soha nem volt érdekesebb és izgalmasabb, a küldetések pedig minden játékot egyedivé tesznek, amely hozzájárul ahhoz, hogy soha ne unjuk meg ezt a társasjátékot.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Doom: A társasjáték - magyar kiadás
Pontbeli értékelés
Designer
Christian T. Petersen
Year published
2004
Number of players
2 - 4
Category
Exploration, Fighting, Horror, Miniatures, Science Fiction, Video Game Theme
BGG rank
996
Link BGG
Complexity
2.91