Ezüstöm, aranyam...

Ezüstöm, aranyam...

Ezüstöm, aranyam...

SKU
5998175309781
19,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
2-6
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

Az Ezüstöm, aranyam... kártyajáték során megismerkedhettek a Jézus koránban használatos pénzekkel és pénzértékekkel. A pakli 40 darab érdekes pénzlapot tartalmaz, valamint a játékváltozatok során használatos 8 különleges lapot.

Ezt a kártyajátékot minden olyan 8 évesnél idősebb játékkedvelőnek ajánljuk, aki szeretné megtudni, hogy milyen volt a drahma, vagy esetleg mekkora súllyal bírt egy talentum, vagy kíváncsi arra, hogy milyen pénz volt annak a kezében, aki megkérdezte Jézust, hogy kell-e adót fizetni. A játék során nem csak a pénzérmékkel fogtok megismerkedni, hanem az ezekhez tartozó bibliai idézeteket és tanításokat is bemutatja számotokra az Ezüstöm, aranyam... A szórakozás azonban elengedhetetlen a játék során, főleg hogy minden egyes alkalommal öt játékváltozat közül választhattok. Az Ütőkártya, Fejhez írás, Lapmemória, Értékkvartett, és Villámpakli során nem csak a pénzérméket tartalmazó kártyákat fogjátok használni, hanem a 8 darab különleges lap értékváltó, értéknövelő és értékcsökkentő erejét is felfedezhetitek majd.

A tradicionális kártyajátékok általában azt a célt szolgálják, hogy szórakoztassák a játékosok, azonban az Ezüstöm, aranyam... játéka hozzájárul a szellemi fejlődéshez is. Információkat nyújt egy olyan kór fizetőeszközeiről, amelyeket sokan nem is ismernek. A játékban megismert pénzérmék és pénzértékek mellet az ezekhez fűződő tanítások, a vagyonhoz kapcsolódó történetek is előbukkannak, amelyek nagy mértékben hozzájárulnak a játék tanító, oktató jellegéhez. Ez a kártyajáték egy igazi érték, amely nem csak szellemi, de lelki fejlődésetekben is segíteni fog.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Ezüstöm, aranyam...
Pontbeli értékelés