Fáraó kód

Fáraó kód

Fáraó kód

SKU
4007396283372
76,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
10+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
2-5
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

Az ősi egyiptomi dinasztiában élő fáraók óriási vagyonnal rendelkeztek. Ezeket a kincseket magukkal vitték a sírba is, azonban tudták, hogy emiatt nem lesz nyugtuk. Nagyon sokan vadásztak már a fáraók kincseire az évek során, azonban mindenki kudarcot vallott. A fáraók kódok segítségével zárták el kincseiket, így azokhoz szinte senki nem férhet hozzá.

A nagy lehetőség elérkezett most hozzád, hogy megpróbáld feltárni a kincseket. A Fáraó kód társasjáték lehetőséget ad most neked, hogy beírd magad a történelembe. A játékban kincses táblákat találsz, amelyeken számok találhatóak. Ezek a táblák több színűek is lehetnek, annak függvényében, hogy mennyire értékes kincseket rejtegetnek. Neked nem kell mást tenned, csak felhelyezned pár ilyen táblát a játéktérre, majd gurítanod kell a kockákkal.

Három kocka fogja majd meghatározni azt, hogy melyik táblát veheted magadhoz. A kockák közül ki kell választanod kettőt vagy hármat, majd alap matematikai műveleteket végezve eredményként egy olyan számot kell kapnod, amely megegyezik valamelyik tábla számával. Amint kiválasztottad a táblát, megfordítod a homokórát, ami azt jelenti, hogy társaidnak 30 másodperce van arra, hogy egy másik kombinációt találjanak a kockákon található számokból. Akinek sikerül egy helyes kombinációt találnia, az ugyancsak magához vehet egy táblát, aki viszont rosszul számolt annak meg kell fordítania az elvett táblát, így mínusz pontokat fog szerezni. Amint mindenki elvette a tábláját és mindenki befejezte az általa kigondolt matematikai feladat bizonyítását, a játéktér tábláit ki kell pótolni. Minden sorba a neki megfelelő színű táblák kell kerüljenek, mivel csakis így lehet soron követni ezek értékét.

A Fáraó kód addig tart, amíg a játéktéren található táblák számát már nem lehet kiegészíteni a tartaléktáblákkal. Ebben az esetben minden játékosnak meg kell számolnia az összegyűjtött pontokat, figyelve azokra is, amelyeket mínuszként szerzett. Aki a legtöbb ponttal rendelkezik, annak sikerült megfejtenie a fáraók kódját, így övé lesz a rejtett kincs.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Fáraó kód
Pontbeli értékelés
Designer
Jung-Hun Lim
Year published
2011
Number of players
2 - 5
Category
Dice, Educational, Math, Number, Party Game, Real-time
BGG rank
8945
Link BGG
Complexity
1.40