Fatal Rendez-vous

Fatal Rendez Vous

Fatal Rendez Vous

SKU
3421271401117
79,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
30 perc
Játékosok száma:
5-20
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
EN, DE, FR

Péntek este van, a vendégek pedig megérkeztek a szállóba. Egy inas várja őket, elveszi csomagjaikat, majd mindenkinek megmutatja a szobáját. Átlagos hétvégének indul ez a mostani is, azonban a vendégek között 2 gyilkos is jelen van. Ők ketten úgy döntenek, hogy ez a hétvége tökéletes arra, hogy végrehajtsák terveiket.

A Fatal rendez vous egy detektív játék, amely során a vendégek arra törekszenek, hogy elfogják a gyilkosokat. A játékot az inas fogja levezetni, ezért magához veszi a nyakkendőt és előkészíti a terepet. A két gyilkos kártyát a vendéglapok közé keveri, majd szétosztja ezeket a játékosok között. Minden szereplő titokban tartja identitását, csak az inas fogja tudni, hogy ki milyen szerepbe bújt.

Az első körök folyamán tanácsos a speciális karaktereket kivenni a játékból. Ezek a karakterek bizonyos tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek részletes leírását megtaláljátok a dobozban. A karakterek közül vannak amelyek éjjel rosszul alszanak, vagy vannak olyanok is amelyeket nem lehet megölni.

A Fatal rendez vous egy hétvégét foglal magába, amely során gyilkosságok történnek. Az éjjeli gyilkosságok alatt mindenki alszik, kivéve a 2 gyilkost. Ezek felébrednek, eldöntik hogy ki fog meghalni, majd egyikük háromszor vállon veregeti ezt a szereplőt. A meggyilkolt játékos fel kell emelje a kezét, el kell számoljon tízig, majd egy hangot kiadva meg kell hogy haljon. Ilyenkor felkel a többi szereplő is, majd kezdetét veszi a kiválasztás. A játékosok szavazás alapján 2 játékost kiválasztanak, amelyeket börtönbe küldenek. A börtönt 2 szék alkotja majd, ide ülteti le az inas a kiválasztott személyeket.

Nappal is történik majd gyilkosság a Fatal rendez vous-ban. A játékosok forgásokat végeznek, a gyilkosnak pedig rá kell kacsintania áldozatára. Mindég az a gyilkos fog áldozatot szerezni, aki nem ölt az éj folyamán, vagy aki épp nem ül börtönbe. Ezt a gyilkosságot is kiválasztás követ, amely során a börtönben ülő szereplők kicserélődnek.

Minden olyan esetben, amelyben a két gyilkos egyszerre kerül börtönbe, vagy amint megtörténik mind az öt gyilkosság, a Fatal rendez vous játéka véget ér. Ha sikerült a vendégeknek egyszerre mindkét gyilkost börtönbe juttatniuk, akkor megnyerték a játékot, ha viszont a gyilkosoknak sikerült mind az öt gyilkosságot véghez vinniük, akkor ők a győztesek.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Fatal Rendez Vous
Pontbeli értékelés
Designer
Olivier Finet
Year published
2006
Number of players
5 - 20
Category
Bluffing, Deduction, Horror, Murder/Mystery, Party Game
BGG rank
13694
Link BGG
Complexity
2.00