Firkaland

Firkaland

Firkaland

SKU
3558380025733
124,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
2-5
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

A játékosok célja, hogy az asztal közepén látható térképen eljussanak a rajttól a célig, miközben kikerülik az akadályokat és felszedik a kincseket. Ez így egyszerű is, a kihívást az jelenti, hogy az útvonalat úgy kell megrajzolniuk a játékosoknak, hogy nem vehetik a kezünkbe a térképet, csak nézhetik azt, és maguknak egy átlátszó lapkára rajzolják a nyomvonalat. Mivel a térképet mindenki más oldalról látja, így mindenki más szemszögből fogja megrajzolni azt. A rajzolás után mindenki egyenként ráteszi az útvonalát a térképre, hogy leellenőrizzék mennyire sikerült jól megrajzolni azt. Ha sikerült eljutni a rajttól a célig, azért pontot kapnak a játékosok, azért is, ha útközben érintik a térképen található kincseket, minden másért viszont levonás jár, ha érintünk egy falat, egy csapdát stb. Mondtam már, hogy a rajzolást időre kell megtenni? Így sok időnk nincs centizgetni a dolgokat. A dobozban rengeteg térkép és labirintus található, amelyek egyre inkább nehezednek, sőt még olyan szakaszai is vannak a játéknak, ahol egy fő gonoszt kell legyőzni, aki őrzi a labirintust, ebben az esetben a játékosoknak nem egy útvonalat kell rajzolniuk, hanem pl. pontokkal kell érinteniük a lény gyenge pontjait. A játékot az nyeri meg, akinek az utazás során a legtöbb pontja gyűl össze.

Ki lesz a trónörököse az öreg Fedoor királynak Árkádia varázslatos birodalmának trónján? Utazd át a bohókás és félelmetes firkák világát, vidd véghez a küldetéseket és nyerd el a koronát! Vigyázz, kész, RAJZ!

2015 - Spiel des Jahres bizottság "Ajánlott" cimkéje 2015 - "A legjobb családi játék" jelölt 2015 - "A legjobb party játék" jelölt 2015 - "Az év játéka" jelölt (Franciaország)
Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Firkaland
Pontbeli értékelés
Designer
Laurent Escoffier
Year published
2015
Number of players
2 - 5
Honors
2015 As d'Or - Jeu de l'Année Nominee, 2015 Golden Geek Best Family Board Game Nominee, 2015 Golden Geek Best Party Board Game Nominee, 2015 Spiel der Spiele Hit für Familien Recommended, 2015 Spiel des Jahres Recommended, 2015 Tric Trac Nominee
Category
Action / Dexterity, Fantasy, Real-time
BGG rank
769
Link BGG
Complexity
1.20