Flick 'em Up!

Flick 'em Up!

Flick 'em Up!

SKU
0681706300009
159,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
50 perc
Játékosok száma:
2-10
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
EN, DE, FR

A vadnyugati élet korántsem biztonságos. Főleg nem a Flick‘Em Up! társasjátékban, ahol cowboyok, zsiványok bőrébe bújva kell kiiktatnunk ellenségeinket, megmérgezni a helyi ivóvizet, bankot rabolnunk vagy épp eltenni láb alól a sheriffet. Mindezt egy csodaszép városban tehetjük meg, ahol rengeteg kaktusz, hordó, szalon, bank, vegyesbolt és egyéb érdekesség található. Dinamitok robbannak, pisztolyok dördülnek, lovak nyerítenek ebben a porfészekben. Tíz különböző forgatókönyvet találtok a dobozban, amivel még tovább fokozhatjátok az izgalmakat!

Hogyan zajlik a játék?

Először választunk egy forgatókönyvet, aztán csapatokba szervezzük magunkat. Az egyik csapat alkotja majd a banditákat, a másik csapat pedig a jók táborát népesíti. A játék körökből áll, amit a városházán álló óra állása mutat: egy óra egy forduló. Persze ez csak szimbolikus, egy forduló nem egy óráig tart, csak amíg minden karakter végre nem hajtja az akcióját. Ha egy karakter akciózott, a kalapját stílusosan átfordítjuk ezzel jelezve, hogy ő már volt ebben a körben. Amikor ránk kerül a sor három dologból választhatunk: Mozgunk Lövünk Felveszünk/ledobunk/elcserélünk tokeneket más játékosokkal Alapvetően minden akció abból áll, hogy egy korongot el kell pöckölnünk megfelelően (igen, a játék nagyban épít az ügyességre). Oda mozgunk ahova sikerült pöckölnünk a korongot, vagy ha be akarunk lépni egy épületbe, akkor a korongot bizony be kell pöckölnünk a karton épület bejáratán. Sőt a fegyverünk elsütését is a korongok megfelelő elpöckölésével szimbolizálhatjuk. Ha sikerül feldöntenünk egy ellenfél bábut, akkor eltaláltuk és alaposan megsérül.

A játék tehát nagyban épít az ügyességre, és nagy vízszintes felületet igényel, de előnye, hogy akár 10 játékos is részt vehet a kalandban és a karton játékelemek által igazi vadnyugati hangulatba kerülhetünk. Ha meguntátok a gombfocit, ideje lehet kipróbálni a Flick ‘Em Up-ot!

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled: Flick 'em Up!
Pontbeli értékelés
Designer
Gaëtan Beaujannot
Year published
2015
Number of players
2 - 10
Honors
2015 Cardboard Republic Daredevil Laurel Nominee, 2015 Golden Geek Best Board Game Artwork/Presentation Nominee, 2015 Golden Geek Best Family Board Game Nominee, 2015 Golden Geek Best Party Board Game Nominee, 2015 Golden Geek Best Thematic Board Game Nominee, 2015 Golden Geek Most Innovative Board Game Nominee
Category
Action / Dexterity, American West, Fighting
BGG rank
637
Link BGG
Complexity
1.34