Galaxia logikai fejlesztő játék

Galaxia logikai fejlesztő játék

Galaxia logikai fejlesztő játék

SKU
4260071877260
89,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
5+
Játékidő:
10 perc
Játékosok száma:
1
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU, EN

Minden álom valóra válhat, még ha talán lehetetlennek is tűnik az elején. Egyes álmok egyszerűbbek, mások pedig nehezebbek, de remélhetőleg mindeniket van esélyünk elérni. Az űrhajózás talán a nehezebben megvalósíthatóak közé tartozik, azonban erre is van megoldás. A Galaxia társasjáték lehetőséget nyújt minden olyan személynek, aki valaha is álmodni mert egy űrutazásról, hogy meg is valósítsa terveit.

A Galaxia doboza egy csillagrendszert tartalmaz, amelyben most te navigálhatod az űrhajót, amely bejár minden bolygót. A küldetések 4 nehézségi fokra vannak felosztva, ezért 4 különböző csillagrendszer közül választhattok.

Útitervek alapján fog kelleni majd haladjatok a bolygót között, amelyek feladványok formájában jelennek meg. Minden lap egy kódot tartalmaz, amelyet meg kell fejtenetek. Nem is maga a megfejtés lesz a nehezebb feladat, hanem inkább maga a kód használata. Az utatok mindég az óra járásának megfelelő irányban fog kezdődni, majd a kód segítségével mindég azt fogjátok meghatározni, hogy hányadik bolygó lesz a következő célállomásotok. Amint megtettétek az első lépést, utatok már bármilyen irányban történhet, azonban nem szabad elfelejtenetek, hogy egy bolygót csak egyszer érinthettek a küldetésetek teljesítése során. Űrhajótok úgy lett megtervezve, hogy minden egyes küldetés után visszatérjen a kiinduló pontba, ezért ezt a lépést is bele kell számolnotok az utazásba.

A Galaxia játéktábláján valahogyan követnetek is kell a megtett utat, ezért az űrhajót egy madzaggal kötöttük meg. A madzag nagy segítséget fog nyújtani abban, hogy mindég lássátok melyek azok a bolygók amelyeket már érintettetek, valamint hova kell még eljutnotok.

A játékban található feladványok úgy lettek kialakítva, hogy több korosztálynak megfeleljenek, ehhez a 4 fajta csillagrendszer is hozzájárul. A játékot egy személy játszhatja, azonban kreatív szabályokkal akár két játékos is összemérheti tudását. Minden olyan esetben, ahol egymást szeretnétek próbára tenni, találjatok ki olyan szabályokat, amelyek időre mennek, vagy akár olyat ami által mindkét játékos ugyanazt a feladványt kell megoldja.

Egy újabb álom megvalósításához nyújt esélyt a Galaxia játéka, amelyben ha nem is jártok az űrben, esélyt kaptok arra, hogy űrhajóshoz méltó feladatokat próbáljatok megoldani.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Galaxia logikai fejlesztő játék
Pontbeli értékelés