Ghost Tower társasjáték

Ghost Tower társasjáték

Ghost Tower társasjáték

SKU
9001890696893
69,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
5+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
2-6
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
RO, HU, SK, CZ

Azt gondolná az ember, hogy a Ghost Tower csendes egy hely, azonban ez nem épp így van. Gyertek, látogassátok csak meg a tornyot 10 óra után és óriási lármában lesz részetek.

A szellemcsemetéket már lefektették, azonban ők még nem szeretnének aludni, ezért nagy zajt csapnak az egész toronyban. A Ghost Tower során arra fogtok majd törekedni kedves gyerekek, hogy az összes ifjú szellemet megfogjátok, mielőtt az óra éjfélt ütne. Együttes erővel kell cselekednetek, csakis így kerülhetnek a szellemek ágyba éjfél előtt. Ezzel a cselekedettel nem csak a játékot nyeritek majd meg, hanem az öreg szellemeknek is a segítségére lesztek, akik még szeretnének azért kísérteni egyet az este folyamán. Az esti órákban senki nem szereti a lármát, éppen ezért ideje, hogy a kis szellemek lefeküdjenek.

A megfelelő kártyák megkeresése mellett még a játékban található órára is figyelniük kell a gyerekeknek, ugyanis küldetésük egyértelmű: éjfél előtt kell a pimasz szellemeket ágyba dugni. A szórakozás biztosított, azonban emellett a gyerekek megismerik az órát és összefogva próbálják megnyerni a Ghost Tower játékát.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Ghost Tower társasjáték
Pontbeli értékelés
Designer
Heinz Meister
Year published
1994
Number of players
2 - 6
Honors
2013 Årets Spel Best Children's Game Winner, 2013 Guldbrikken Best Children's Game Nominee, 2013 Kinderspielexperten "5-to-9-year-olds" Nominee, 2013 Vuoden Peli Children's Game of the Year Nominee, 2014 Dětská hra roku Nominee
Category
Children's Game, Memory
BGG rank
14961
Link BGG
Complexity
1.00