Granna Szuperfarmer extra kiadás

Granna Szuperfarmer extra kiadás

Granna Szuperfarmer extra kiadás

SKU
5900221030860
99,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
7+
Játékidő:
30 perc
Játékosok száma:
2-6
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

Mindég is szeretted az állatokat és a földművelést, azonban úgy érezted, hogy nem neked való a mezei munka? A Szuper farmer segítségével most saját gazdaságod ura lehetsz! A játék még a II. világháború idején keletkezett, azonban még ma is megállja a helyét, és garantáltan jó szórakozást biztosít. A játék nem a hagyományos rajt-cél stílusban készült.

Természetesen itt is szükség lesz egy kis szerencsére, főleg mivel a dobókockák nem a hagyományos 6 oldalú kockák, hanem újfajta 12 oldalúak. A játék célja egy farm kialakítása, ahol minél több állat él. A tehenek, a juhok a nyulak, és a többi állat természeten gyarapodik, szaporodik, azonban vigyáznod kell! Ha rosszul dobsz, akkor a farkas vagy a róka meglátogatja farmodat, annak pedig az állataid isszák meg a levét. Segítségre azonban mindég számíthatsz, ha kutya van a háznál, akkor a garázda farkas és a sunyi róka elkerüli a farmot, így biztonságban tudhatod az állataidat.

Számolnod, tervezned kell a játék folyamán, fel kell mérned a károkat, számolnod kell a kockázatokkal. Igazi gazdává válhatsz, de figyelj a gazdaságra, óvd az állatok, és tanuld meg, hogy nem mindég jobb a több.

A Szuper farmert az igen híres Karol Borsuk lengyel matematikus alkotta meg, ezért nem is csoda, hogy a logikus gondolkodás, illetve a taktika és a számolás alkotják a játék velős részét.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Granna Szuperfarmer extra kiadás
Pontbeli értékelés
Designer
Karol Borsuk
Year published
1943
Number of players
2 - 6
Honors
2009 Lucca Games Best Family Game Winner, 2010 Ludoteca Ideale Official Selection, 2013 Vuoden Peli Family Game of the Year Nominee, 2013 Vuoden Peli Family Game of the Year Winner
Category
Animals, Children's Game, Dice, Farming
BGG rank
11298
Link BGG
Complexity
1.14